Meld uw ontevredenheid 

Als klant van praktijk Gabriels mag u erop rekenen dat wij ons in zullen zetten om u van goede zorg te voorzien en u tevreden te stellen met het resultaat van uw behandeling. Ondanks de kundigheid en inspanning van onze specialisten en medewerkers kan het soms voorkomen dat u niet tevreden bent.

U kunt er dan voor kiezen om een klacht in te dienen. Wij zullen ons in dat geval inzetten om uw ontevredenheid te verhelpen. Dit proberen wij door het volgen van een protocol.

In samenspraak uw klacht oplossen                                                                                    

In eerste instantie vragen wij u een afspraak in te plannen met uw behandeld arts om uw ontevredenheid te bespreken. Een goed gesprek kan veel duidelijkheid geven waardoor u gezamenlijk tot een oplossing kunt komen.

Ondersteuning inschakelen

Wanneer het contact met de behandeld arts u niet tevredenstelt, bieden wij u de mogelijkheid om ondersteunt te worden bij het uitten van uw ontevredenheid en het oplossen van uw klacht. Wanneer dit uw wens is, vult u het klaagschrift in. U ontvangt binnen drie werkdagen een reactie.

Klachtenfunctionaris

Stelt het contact met onze klachtencoördinator u niet tevreden, dan kunt u ervoor kiezen om een gesprek aan te vragen met onze klachtenfunctionaris. Zij zal het verloop van de klachtenprocedure beoordelen en u en ons hierin adviseren. U kunt haar direct benaderen door een email te sturen naar klacht@dianagabriels.nl

Vindt hier onze algemene voorwaarden.

Vindt hier ons klachtenreglement.

Vindt hier het klachtenreglement van DokH’