Artsen – Chirurgie

Dr. Arjan Damen

Medisch directeur dr. A.L.W.A.M. Damen studeerde geneeskunde in Nijmegen vanaf 1981 en behaalde zijn artsexamen in 1989. Van 1995 tot en met 1998 deed hij de opleiding tot plastisch chirurg in het Academisch Ziekenhuis te Groningen.

Lees meer over Dr. Arjan Damen
Arjan damen

Dr. C. Wever

Heeft zich sinds 2007 als KNO-arts geheel toegelegd op de aangezichtschirurgie, en is een van de meest bedreven chirurgen van Nederland op dit gebied. Als één van de weinigen beheerst hij vrijwel alle cosmetische behandelingen aan het gelaat.

Lees meer over Dr. C. Wever

Dr. Kevin Peters

Dr. K. Peters studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen. Onmiddellijk na zijn opleiding algemene chirurgie specialiseerde hij zich in plastische chirurgie aan de Universiteit van Gent

Lees meer over Dr. Kevin Peters

Dr. Oren Lapid 

Dr. Oren Lapid is een ervaren plastisch chirurg die al meer dan 12 jaar verbonden is aan de afdeling voor Plastische en Reconstructieve Chirurgie in het AMC in Amsterdam. Hij is gepromoveerd op “Topics in Plastic Surgery of the Breast” aan de Universiteit van Amsterdam.

Lees meer over Dr. Oren Lapid

Dr. Pieter Hupkens 

Dr. P. Hupkens studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna verbleef hij in de Verenigde Staten voor wetenschappelijk onderzoek. Na zijn opleiding algemene chirurgie specialiseerde hij zich in 2005 tot plastisch chirurg aan het RadboudUMC in Nijmegen

Lees meer over Dr. Pieter Hupkens

Dr. Wouter Jurgens 

Van 1998 tot 2005 studeerde hij Geneeskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hierna startte hij in januari 2006 met zijn promotieonderzoek aan het VU Medisch centrum te Amsterdam. In januari 2012 promoveerde hij op zijn proefschrift getiteld: “Cartilage Tissue Engineering using Adipose Stem Cells.”

Lees meer over Dr. Wouter Jurgens

Drs. Patrice Grabietz 

Drs. Grabietz werd geboren in Enschede en is daar ook opgegroeid. Momenteel woont hij samen met zijn gezin in Den Haag. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en liep stages aan de Universiteit van Kaapstad, Harvard Medical School en Tufts Medical School in Boston.

Lees meer over Drs. Patrice Grabietz

Drs. Joke Haartsen 

Drs. J. Haartsen heeft ruim twintig jaar ervaring als gynaecoloog. Na afronding van haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht in 1986, voltooide ze haar specialisatie in Verloskundige & Gynaecologie in Heerlen en Maastricht in 1995.

Lees meer over Drs. Joke Haartsen

Drs.  Awat Hassan

Dr. A. Hassan is geboren in Irak, maar woont sinds 1999 al in Nederland. Zij studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Haar laatste jaar heeft zij voltooid op de afdeling plastische chirurgie in het Maxima Medisch Centrum Veldhoven/Eindhoven. In eerste instantie koos Awat Hassan voor een opleiding tot Traumachirurg in Duitsland.

Lees meer over Drs. Awat Hassan

Drs. Oran Ayubi

Drs O. Ayubi is een BIG-geregistreerd arts, gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botuline-toxine en fillers. Ze werkt met hoogwaardige producten en heeft een goede dosis kennis op het cosmetische vakgebied. Haar passie is schoonheid, symmetrie en balans in het gezicht van iedere cliënt te bewaken.

Lees meer over Drs. Oran Ayubi