Drs. Joke Haartsen

COSMETISCH GYNAECOLOOG
BIG-registratienummer: 29021289501

Behandelingen:

  • Labiumcorrecties
  • Perineoplastiek

  • Clitoriskap correctie

  • Vaginale laserbehandelingen

Reviews van patiënten van Drs. Joke Haartsen
Drs. Joke Haartsen

“Ik vind het belangrijk dat vrouwen zich niet alleen goed voelen in hun vel en ook tevreden zijn met hun onderkantje, maar ook hun dagelijkse bezigheden kunnen doen zonder dat ze continue geconfronteerd worden met te grote schaamlippen of klachten na een bevalling.”

Drs. Joke Haartsen heeft ruim twintig jaar ervaring als gynaecoloog. Na afronding van haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht in 1986, voltooide ze haar specialisatie in Verloskundige & Gynaecologie in Heerlen en Maastricht in 1995.

Haar aandachtsgebieden zijn onder andere de urogynaecologie en cosmetische gynaecologie. In de cosmetische gynaecologie heeft zij zich specifiek toegelegd op labiumcorrecties, perineoplastiek met operatieve vaginavernauwing en vaginale laserbehandelingen.

Drs. Haartsen is een senior member van de European Society of Aesthetic Gynecology (ESAG), lid van de International UroGynaecological Association (IUGA) en van de Nederlandse Vereniging Obstetrie en Gynaecologie (NVOG) waarin zij deelneemt aan diverse werkgroepen. Drs. J. Haartsen is iedere woensdag aanwezig van 10.00 tot 20.00 uur in Barendrecht voor het geven van gratis advies.

Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een consult.

Afspraak maken