B-Lite implantaat

Introductie van de B-lite prothese

Borstprotheses hebben allen een bepaald gewicht die continu aan ons eigen borstweefsel blijven trekken (zwaartekracht) gedurende ons leven. Tevens worden deze krachten op ons borstweefsel extra versterkt als wij bewegen; sporten, wandelen, traplopen enz. Daarom zijn de B-lite protheses ontwikkeld om de beperkingen van traditionele borstimplantaten te overwinnen, door de zwaartekrachtstress drastisch te verminderen met wel 30%! In de B-lite prothese wordt baanbrekende en innovatieve technologie toegepast om zodoende een aanzienlijk lichter implantaat te creëren, zonder dat de chirurg zijn techniek hoeft te veranderen.

B-Lite

B-Lite

B-Lite prothese
  • B-lite: lichtgewicht borstimplantaat ontstaan door Innovatie

  • B-lite protheses hebben dus een uitzonderlijk hoog veiligheidsprofiel en bieden bovenal minder gewicht en daarmee voor een natuurlijke uitstraling.

  • Door de zwaartekrachtstress drastisch te verminderen met wel 30%!

Lichtgewicht

BLITEE
  • Vergelijk de werking van de B-lite prothese met een metalen veer. Hoe vaker u een veer uitrekt en hoe langer dit duurt, hoe minder goed hij in zijn oorspronkelijke vorm zal terugkomen. 

  • Anders gezegd: Hoe minder gewicht van de prothese, hoe minder de borst zal gaan hangen! Kies voor licht, kies voor B-lite.

30% 

30%
  • Vraag uw plastisch chirurg dus gerust naar de B-lite protheses.

    Zij zullen uw borstvergroting of borstreconstructie totaal veranderen!

Meer informatie is te vinden op de website van B-Lite.