BEFORE & AFTERS

Kaakhoekcorrectie

Tijdens uw eerste consult met de arts kunt u aangeven waaraan u zich het meeste stoort en wat u precies wenst te veranderen. Voorafgaand aan uw gesprek worden foto’s gemaakt voor het medisch dossier, en om tijdens uw gesprek met de chirurg te bespreken. Naar aanleiding hiervan bekijkt hij of u een geschikte kandidaat bent en zal hij de voor u meest geschikte behandeling voorstellen voor het vervrouwelijken van de kaakhoek. Daarbij legt de chirurg uit wat deze techniek inhoudt en wat u kunt verwachten als eindresultaat.

Op deze manier kunt u goed geïnformeerd een weloverwogen beslissing nemen over de gewenste kaakhoekcorrectie. Verder zal de chirurg vragen naar uw gezondheid, medische achtergrond en eventuele medicijngebruik. Gebruikt u bloedverdunnende medicatie, dan moet u hier minimaal een week voor de behandeling mee stoppen.

Tijdens uw consult worden ook de herstelperiode en de eventuele risico’s en complicaties met u doorgenomen. Hierna wordt uw consult samengevat in een behandelplan en worden de totale kosten van de behandeling met onze consulente besproken. Het consult duurt ongeveer 60 minuten en heeft als doel u zo duidelijk en volledig mogelijk te informeren over de kaakhoekcorrectie.

Kaakhoekcorrectie

De mannelijke kaakhoeken zijn prominenter aanwezig
(tov vrouwelijke kaakhoeken)

Kaakhoekcorrectie

De vrouwelijke kaakhoeken zijn smaller en meer gestroomlijnd
(tov mannelijke kaakhoeken)

Kaakhoekcorrectie

De vrouwelijke contour is een van de meeste kenmerkende van een vrouwelijk gezicht. De contour wordt namelijk vooral bepaald door de vorm van de kaak. De mannelijke kaak heeft een vierkante uitstraling. De vrouwelijke kaak daarentegen is wat zachter van vorm. Naast de voorhoofdscorrectie en de wenkbrauwlift, kan de kaakhoekcorrectie ervoor zorgen dat u een vrouwelijke uitstraling krijgt.

Hoe gaat een kaakhoekcorrectie in zijn werk?

De kaakhoekcorrectie wordt uitgevoerd onder algehele narcose. Om te beginnen worden er incisies in de mond gemaakt. Hierdoor zijn er geen littekens aan de buitenkant te zien. Daarna gaat de chirurg, via een intra-orale toegang, te werk met een microzaag. Om een mooie afgeronde – en vrouwelijke – contour te krijgen, wordt er van voren naar achter gewerkt. Tot slot wordt de wond met oplosbare hechtingen gesloten.

De meeste mensen hebben na de operatie nauwelijks last van pijn. Een beetje keelpijn komt voor. Vaak heeft men wel een gevoel van ongemak wanneer de kiezen op elkaar vastzitten. Na de operatie is het gezicht (soms erg) gezwollen, maar deze zwelling wordt vaak na drie dagen snel minder. Het is belangrijk dat men van tevoren op de hoogte worden gebracht van deze zwelling, zodat zij hiervan niet vreemd opkijken. Soms komt er na de operatie een beetje bloed uit de mond. Ook uit de neus kan de eerste dagen wat bloed komen. De neus kan dan beter niet hard worden gesnoten, maar kan het beste worden ‘opgehaald’

Wat zijn de voordelen van een kaakhoekcorrectie?

  • Geen zichtbare littekens

  • Vrouwelijker gezicht

  • Smallere kaak

  • Chirurg met jarenlange ervaring.

Wat kan ik na de kaakhoekcorrectie verwachten?

Na de behandeling kan uw huid is rood en licht gezwollen zijn. Dit is echter tijdelijk. De incisies in de mond zijn gesloten met oplossende hechtingen. Tijdens het genezen worden instructies gegeven om een ​​speciaal mondwater te gebruiken. Zo voorkomt u dat bacteriën zich in de spleten van de mond verzamelen. Zodra het voor u comfortabel voelt, kunt u normaal uw tanden poetsen.

Definitieve resultaten kunt u ongeveer drie maanden na de ingreep verwachten. Daarna wordt het alleen maar beter. Gedurende één week is uw kaak gewikkeld in verband. Na ongeveer twee weken kunt u weer aan het werk.

Kom naar onze Transvisiedag voor meer informatie. Klik hier om een afspraak te maken en krijg die dag meteen een GRATIS consult.

Kaakhoekcorrectie

De rode gebieden in de afbeelding kunnen bijgeschaafd worden.

MEER FFS BEHANDELINGEN
Liplift
Voorhoofdscorrectie
Bilaterale wenkbrauwlift
Haarlijnverlaging
Kincorrectie
Kaakhoekcorrectie
Jukbeencorrectie
Adamsappelcorrectie
Laser ontharing