WELKOM!

Diana’s advies- en bemiddelingspraktijk werkt uitsluitend samen met artsen en klinieken, die vooraf door ons zijn goedgekeurd. Om onze kwaliteit te waarborgen, controleren wij als praktijk continu of deze artsen en klinieken blijven voldoen aan de hoge standaarden van Diana Gabriels. De missie van Praktijk Gabriels is het bieden van uitzonderlijke zorg en service. Ons doel is om tevredenheid te creëren door persoonlijke aandacht, uitstekende klantenservice en persoonlijke behandelplannen. Op deze manier hoop ik, Diana Gabriels, mijn klanten te binden, voor nu en voor later.

We kunnen ons voorstellen dat er veel op u afkomt als u heeft besloten om een cosmetische operatie te ondergaan. Bekijk hier wat vragen die u aan de arts zou kunnen stellen. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk hier voor en na-foto’s van onze patiënten. Wij hanteren een leeftijdsgrens van 18 jaar voor het uitvoeren van een ingreep.

Overweegt u een borstvergroting?

Welke borstvergroting het beste bij u past, wordt in de eerste plaats bekeken door een van onze consulenten. Wanneer u op consult komt, wordt naar uw borsten gekeken en kunt u aangeven wat uw wensen zijn. Onze consulent geeft u een passend advies. Na dit consult gaat u ook op consult bij de arts die de borstvergroting uitvoert. Deze arts zal nog een keer naar uw borsten kijken. Tijdens dit consult wordt een meting gedaan. Hierbij wordt rekening gehouden met de diameter van uw natuurlijke borst, uw torso en de dikte van uw bedekking aan borstklierweefsel. Ook wordt rekening gehouden met de conditie van uw huid en de positie van uw tepels. Afhankelijk van de uitkomst van deze metingen, en rekening houdend met uw wensen, krijgt u een advies.

Veel afgevallen?

Heeft u last van slappe, loshangende huid aan uw bovenarmen of rondom uw benen en/of buik? Bent u veel afgevallen en ziet u dat er een overschot aan huid bestaat? Vaak is het lastig met kleding kopen, schaamt men zich in de zomer wanneer er bijvoorbeeld shirtjes zonder mouwen worden gedragen etc. Als u deze klachten herkent, hebben wij wellicht een geschikte behandeling voor u!

Het consult

Aansluitend op het eerste consult met uw plastisch chirurg, heeft u een gesprek met uw consultant. Doel van dit gesprek is u op de hoogte te brengen van de algemene gang van zaken rondom uw operatie. We bespreken alle onderwerpen die met de behandeling te maken hebben. We gaan in gesprek over wat u het meeste stoort aan uw armen en wat u hieraan anders wilt.

We bespreken de methodes en operatietechnieken en onderzoeken welke het beste bij u past. U krijgt een duidelijk beeld van het resultaat dat u kunt verwachten, van de mogelijke risico’s van deze ingreep en van de nazorg. U krijgt altijd een eerlijk advies en wordt op een duidelijke manier voorgelicht over de behandeling en de periode die daarop volgt.

Tijdens het consult met de plastisch chirurg bekijkt hij of u een geschikte kandidaat bent voor de operatie. De chirurg zal vragen naar uw gezondheid, medische achtergrond en eventueel medicijngebruik. Gebruikt u bloedverdunnende medicijnen, dan moet u hier minimaal een week voor de behandeling mee stoppen.

Na dit eerste consult kunt u de juiste beslissing nemen. Wij snappen dat er tijdens dit eerste consult veel informatie op u afkomt. Twijfel daarom niet als u na dit gesprek nog een keer contact met ons wilt opnemen om de zaken helemaal duidelijk te krijgen.

Locaties

Wij geven GRATIS ADVIES in:

?#ALMERE BUITEN ?????? ????, ??????????? 3, 1334??
?#ANTWERPEN ????????? ??????????? 66
?#BARENDRECHT ?????? ???????? 221, 231 & 50
?#DEN_HAAG ?????????????????? 227?
?#EINDHOVEN ?????????? 322
?#OISTERWIJK ?????????????? 32 ?
?#UDEN ??????? 2
?#UTRECHT ???????????? 4-6
?#VUGHT ?????????? 2

Gespreide betaling

Het kan voorkomen dat u een cosmetische behandeling wenst, maar daarvoor op dat moment niet over voldoende geld beschikt. Dan kunt u kiezen voor gespreide betaling (ook wel: op afbetaling). Dit is mogelijk vanaf €50,- per maand. Wij werken samen met de Rotterdamse financieringsmaatschappij Van Lent & Partners. Via ons doet u bij hen de aanvraag voor gespreide betaling voor de cosmetische ingreep. Omdat u een betalingsverplichting aangaat, vraagt Van Lent & Partners om een aantal zekerheden. Klik hier om de voorwaarden te bekijken of bel naar 010-2888 111. Ontvang 25 euro retour als u uw afspraak online maakt (alleen voor plastische chirurgie en overgewicht).

Armlift
Bilvergroting met eigen vet
Bilvergroting met implantaten
Borstlift
Borstvergroting
Borstverkleining
Buikwandcorrectie
Dijbeenlift
Endoscopische voorhoofdslift
facelift
Gynaecomastie
Haarlijnverlaging
Halslift
Jukbeencorrectie
Kinvergroting
Liplift