Onze consultants

Wat doet een consultant?

Wanneer je geïnteresseerd bent in een van de behandelingen die wij aanbieden kom je eerst op consult bij een van onze consultants. Een consultant geeft gratis advies over alle mogelijkheden binnen de praktijk. Dit advies is altijd persoonlijk opgesteld naar jouw klachten en wensen. Er wordt tijdens het consult aangegeven welke arts het beste bij je past en er wordt, in overleg met jou, een datum vastgesteld voor de ingreep. Dit wordt uiteraard alleen gedaan wanneer je akkoord gaat met de behandeling. Een consult is altijd vrijblijvend. Na de ingreep of operatie wordt je opgebeld door de consultant om de behandeling te bespreken. Tijdens dit telefoongesprek kun je aangeven of je tevreden bent en of wij nog iets voor je kunnen betekenen.

Op deze pagina stellen we graag het ondersteunend team van Praktijk Gabriels aan je voor. Het ondersteunend team bestaat uit consultants en teamleden die er voor zorgen dat alles goed en veilig verloopt binnen de praktijk.

Let op: een consultant bij de praktijk van Diana Gabriels is geen arts.

Claudine Sleeswijk-Monart
Claudine Sleeswijk-MonartConsultant Plastische chirurgie
Claudine Sleeswijk is een gezelligheidsmens. Sporty and fashionable! Wist je dat zij naast haar werk samen met haar man een sportschool runt? Ze kan dan misschien wel hard zijn door jarenlange training, maar de klanten van Praktijk Gabriels zijn dol op deze veelzijdige vrouw met dat kleine hartje. “Je wordt vriendelijk ontvangen en er wordt goed naar je wensen geluisterd. Dan gaan we prothese passen. Claudine zegt niet hoeveel Cc er in gaat en dat vind ik super professioneel! Waarom zou je denken? Omdat ze hier dus kijken naar wat bij jouw lichaam past, wat je wensen zijn en wat mogelijk is,” vertelt een tevreden klant. U kunt bij Claudine terecht voor een consult plastische chirurgie. “Als consultant maak je mensen blij. Het is dus dankbaar werk. Daarnaast wil ik een consult leuk maken, niet zakelijk!”
Desiree van den Bout
Desiree van den BoutConsultant Plastische chirurgie
Empathisch, meedenkend en bovenal liefdevol. Dat is Desiree! Desiree van den Bout is de obesitas specialist en beantwoordt al uw vragen op het gebied van plastische chirurgie binnen Praktijk Gabriels. Ze heeft jarenlange ervaring in de obesitaschirurgie en is daarnaast directeur van trouweservice ‘De Nieuwe Dominee’. “Ik neem graag alle tijd om jullie beter te leren kennen en jullie wensen te bespreken.”
Suzanna Diepstraten
Suzanna DiepstratenConsultant Bariatrie
Na het beëindigen van Suzanna’s onderneming was zij op zoek naar een energieke functie. Haar zus Sabina is al enige tijd werkzaam voor Diana Gabriels. Via haar kwam ze dus terecht bij de praktijk. “Het is gevarieerd werk en ik ben graag in contact met mensen.”

Sinds kort gaat Suzanna ook het team als bariatrisch consultant ondersteunen. Daarnaast doet zij aan boksen en maakt ze het liefst herinneringen met haar vriend en dochtertje.”

Chris Deprèz
Chris DeprèzConsultant Bariatrie
Chris Deprez is bariatrisch verpleegkundige en is aanwezig elke donderdag van 11:00 uur tot 19:00 uur in Praktijk Gabriels te Barendrecht.
Bij Chris kunt u terecht voor een consult over de maagballon, de maagband, een gastric sleeve, een gastric bypass en voor het aanpassen van het maagbandje. Tijdens het gehele traject van uw behandeling zal Chris u bijstaan.
Jacqueline Hoornweg
Jacqueline HoornwegHuidadviseur & pigmentatie specialist
Jacqueline Hoornweg is gediplomeerd visagist en pigmentatie specialist. Het uiterlijk verfraaien met het behoud van uw natuurlijke uitstraling is haar uitgangspunt. Daar is ook haar liefde en passie voor haar huidige werk ontstaan; Jacqueline vond het jammer dat haar cliënten maar tijdelijk van hun nieuwe look konden genieten. Daardoor is haar brede interesse in pigmentatie en permanente make up ontstaan.

“Ik neem graag de tijd voor u in een vrijblijvend en gratis intake gesprek. Ik informeer u uitgebreid én bespreek alle aspecten van de behandeling om zo uw wensen in kaart te brengen en samen voor de juiste behandelmethode te kiezen.”

Chiel Harten
Chiel HartenConsultant Plastische chirurgie & bariatrie.
Als jong ondernemer zette Chiel de eerste stap in de wereld van injectables hij opende zijn eigen kliniek in hartje centrum van Rotterdam. Met twee ouders als arts zijnde werd deze wereld er met de paplepel ingegoten. Toen Chiel in 2017 zijn onderneming verkocht richtte hij zich op zijn presentatie carrière bij de open minded zender Outtv en bood hij zichzelf aan als Interimmanager binnen de medisch cosmetische branche.

Diana & Chiel leerde elkaar kennen tijdens de opnames van Diana haar programma “plastisch fantastisch” De klik bleek er te zijn en Diana vroeg Chiel met zijn brede kennis en vrolijkheid haar team te komen versterken als consultant. Dit bleek een schot in de roos “ik voel me als een vis in het water” riep Chiel al gelijk. “Ik ben een mensenmens” en door zijn brede eigen ervaring en kennis deelt hij dit graag op het spreekuur. “Een consult bij Chiel is een feestje” aldus de zijn cliënten.