Per 1 juli start Diana Gabriels met een ophaalservice: Life Ride™.

Praktijk Gabriels breidt haar activiteiten uit naar het vervoer. Deze ophaalservice is bedoeld voor mensen die op consult komen of een operatie hebben ondergaan. Ook vlak na de operatie wordt deze service aangeboden. Patiënten moeten er rekening mee houden dat zij zich minder helder en fit voelen na een operatie. Er wordt altijd geadviseerd om naar huis te gaan onder begeleiding van een volwassen persoon met de auto of taxi. Het gebruik van het openbaar vervoer wordt afgeraden. Daarom is de ophaalservice van Diana Gabriels de ideale oplossing. Speciale aandacht wordt besteed aan het welzijn van onze patiënten. De pilot loopt van 1 juli 2018 tot 1 oktober 2018. Indien deze service succesvol is, zal de dienst worden voortgezet.

Klanten doen tijdens de rit hun verhaal voor een vlog voor het YouTube kanaal van Diana Gabriels en eventueel een blog op de website. Met hun verhaal kunnen zij andere mensen inspireren. Het is de bedoeling dat de patiënten volledig uit hun comfortzone stappen. “Let it go and there will be a flow,” aldus Diana Gabriels. De rit is geheel gratis als jij jouw verhaal voor de camera wilt delen.*

Voorwaarden

Tijdens de rit vindt er een gesprek plaats met de bestuurder en passagier. Hierin wordt duidelijk waarom de patiënt deze stap genomen heeft, hoe en wat de patiënt ervan verwacht. Tevens wordt er besproken hoe lang de patiënt erover nagedacht heeft. Ook tijdens de operatie zijn er camera’s aanwezig om de ingreep te filmen. Twee weken van tevoren kan de patiënt hiervoor aanmelden. Daarna geeft hij/zij schriftelijk akkoord voor het gebruik van het beeldmateriaal. Beeldmateriaal van personen die een behandeling hebben ondergaan worden uitsluitend gebruikt indien er voorafgaand een schriftelijke toestemming van desbetreffende persoon is verkregen.

* Let op! De ophaalservice is alleen voor patiënten die een plastische ingreep ondergaan. 
De ophaalservice is niet geldig bij een injectable behandeling.

Stap in de auto van Diana Gabriels en maak jouw volgende stap naar geluk!

  • Gratis rit indien jij jouw verhaal wilt delen voor het YouTubekanaal van Diana Gabriels