WELKOM!

Diana’s advies- en bemiddelingspraktijk werkt uitsluitend samen met artsen en klinieken, die vooraf door ons zijn goedgekeurd. Om onze kwaliteit te waarborgen, controleren wij als praktijk continu of deze artsen en klinieken blijven voldoen aan de hoge standaarden van Diana Gabriels. De missie van Praktijk Gabriels is het bieden van uitzonderlijke zorg en service. Ons doel is om tevredenheid te creëren door persoonlijke aandacht, uitstekende klantenservice en persoonlijke behandelplannen. Op deze manier hoop ik, Diana Gabriels, mijn klanten te binden, voor nu en voor later.

Gynaecologische klachten komen vaker voor dan vrouwen denken. Meer dan de helft van de vrouwen ervaart tijdens het leven vaginale klachten.  De Femilift is gemaakt om deze klachten te verminderen, soms zelfs geheel weg te nemen. De Femilift zorgt voor een betere doorbloeding, betere stimulatie van vochtbalans en verstevigt de huid/vaginawand. Kampt u met ongemakken vanwege te grote schaamlippen of clitoriskap? Dan adviseren wij u een operatieve correctie.

We kunnen ons voorstellen dat er veel op u afkomt als u heeft besloten om een cosmetische operatie te ondergaan. Bekijk hier wat vragen die u aan de arts zou kunnen stellen. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk hier de voor en na-foto’s van onze patiënten. Wij hanteren een leeftijdsgrens van 18 jaar voor het uitvoeren van een ingreep.

De arts

Drs. Joke Haartsen heeft ruim twintig jaar ervaring als gynaecoloog. Na afronding van haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht in 1986, voltooide ze haar specialisatie in Verloskundige & Gynaecologie in Heerlen en Maastricht in 1995.

Haar aandachtsgebieden zijn onder andere de urogynaecologie en cosmetische gynaecologie. In de cosmetische gynaecologie heeft zij zich specifiek toegelegd op labiumcorrecties, perineoplastiek met operatieve vaginavernauwing en vaginale laserbehandelingen.

Wilt u meer informatie over bijvoorbeeld een schaamlipcorrectie, stressincontinentie of vaginaverstrakkingCosmetisch gynaecoloog Drs. J. Haartsen neemt graag de tijd voor u. U kunt aangeven wat uw klachten zijn, waarom u de ingreep wilt laten uitvoeren en wat u hiervan verwacht. Uiteraard heeft u ook de gelegenheid om vragen te stellen. U bepaalt in overleg hoeveel weefsel er wordt verwijderd.

Let op: voor deze ingreep moet u minimaal 18 jaar oud zijn – dit is een wettelijke verplichting.

Drs. Haartsen is elke woensdag aanwezig van 10:00 uur tot 20:00 uur bij Praktijk Gabriels.

Gespreide betaling

Het kan voorkomen dat u een cosmetische behandeling wenst, maar daarvoor op dat moment niet over voldoende geld beschikt. Dan kunt u kiezen voor gespreide betaling (ook wel: op afbetaling). Dit is mogelijk vanaf €50,- per maand. Wij werken samen met de Rotterdamse financieringsmaatschappij Van Lent & Partners. Via ons doet u bij hen de aanvraag voor gespreide betaling voor de cosmetische ingreep. Omdat u een betalingsverplichting aangaat, vraagt Van Lent & Partners om een aantal zekerheden. Klik hier om de voorwaarden te bekijken of bel naar 010-2888 111.

Ontvang 25 euro retour als u uw afspraak online maakt (alleen voor plastische chirurgie, overgewicht en cosmetische gynaecologie).

Anus bleken
Clitoriskap correctie
Droge vagina Femilift
Femilift
Lipofilling buitenste schaamlippen
Ongewenst urineverlies
Schaamlip correctie
Schaamstreek bleken
Schaamlip vergroting
Vagina vernauwing