BEFORE & AFTERS

Anus bleken

Het bleken van de anus is een behandeling die in korte tijd enorm populair is geworden, bij zowel mannen als vrouwen. Veel mensen vinden het gewoonweg niet mooi wanneer de huid niet egaal is rond de anus en willen hier graag aan geholpen worden.

Hoe gaat anus bleken in zijn werk?

Praktijk Gabriels werkt met de LiteScan. Dit is een gefractioneerde CO2-laser. De laser vermindert de pigmentatie van de huid, zodat het gebied rond de anus wordt opgelicht. Daarnaast worden de elasticiteit en stevigheid van de huid juist verbeterd. In de dermatologie wordt deze behandeling ook gebruikt om de huid in het gezicht lichter te maken.

Vóór de behandeling wordt de huid verdoofd met crème. Afhankelijk van de conditie van de huid zijn 1 of meerdere behandelingen nodig. Een behandeling duurt ongeveer 15 minuten. Het verouderingsproces van de huid gaat door. Daarom zijn herhalingsbehandelingen na verloop van tijd nodig, gemiddeld om de 1 tot 2 jaar.

Wat zijn de voordelen van het bleken van de anus?

  • Vermindering van pigmentatie

  • Meer stevigheid en een lichtere huid

  • LiteScan is een zeer veilige laser.

anal bleaching, anus bleken

Voor het bleken van de anus.

Anus bleken

Na het bleken van de anus.

Wanneer ben ik geschikt voor het bleken van mijn anus?

De huid rondom de anus is donker van kleur, omdat de huid hier meer pigment bevat. Vindt u dit lelijk, dan kunt u ervoor kiezen om deze huid te bleken, waardoor de huid lichter wordt. Er zijn geen medische redenen om de anus te bleken.

Wat kan ik verwachten na het bleken van mijn anus?

Een van de grootste voordelen van de ingreep met de LiteScan, is dat het geen operatie is. Hierdoor heeft u geen langdurig herstel. U kunt direct na de behandeling uw normale activiteiten hervatten.
Wij adviseren om de eerste 2 tot 3 dagen seksueel contact te vermijden en geen bad te nemen.

Het is normaal als u 2 tot 3 dagen geringe klachten van roodheid, vocht en zwelling ervaart – maakt u zich daar geen zorgen over. Verliest u vocht, dan kunt u maandverband gebruiken. Het gebruik van tampons wordt afgeraden.

Mocht u toch twijfelen, bel dan gerust naar de kliniek voor advies. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.00-21.00 uur onder telefoonnummer: +31 (0)180-439001.

Consult

Voordat de behandeling kan worden uitgevoerd, komt u op consult bij onze cosmetisch gynaecologe, drs. Joke Haartsen. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven waar u last van hebt en wat uw wensen zijn. Uiteraard is er ook alle ruimte om vragen te stellen. Drs. Haartsen geeft u informatie over de ingreep en advies over de behandeling die het beste bij uw wensen past.

Afspraak maken

ALLE BEHANDELINGEN COSMETISCHE GYNAECOLOGIE