BEFORE & AFTERS

Schaamlipvergroting Rebirth van SkinTech.

Naarmate het lichaam ouder wordt, verliest de huid zijn volume en verslapt. Hierdoor kunnen vrouwen zich onzeker voelen. Zo verandert ook de schaamstreek wanneer we ouder worden. De schaamlippen worden slapper en verliezen volume. Wij helpen u graag met het vullen van de buitenste schaamlippen door middel van de filler: Rebirth van SkinTech.

Bij deze pijnloze ingreep worden fillers (injectables) gebruikt om de buitenste schaamlippen voller te maken. Vooral bij vrouwen die erg veel zijn afgevallen, of vrouwen die hun schaamlippen willen ‘verjongen’, wordt deze behandeling uitgevoerd.

Wanneer ben ik geschikt voor deze behandeling?

U komt in aanmerking voor het vullen van de buitenste schaamlippen met Belotero Intense wanneer uw huid verslapt is en volume verloren heeft. Wanneer het volume wordt teruggebracht in de schaamlippen zal het er weer jonger uit zien en voelen.

Wat zijn de voordelen?

  • Deze ingreep is pijnloos.

  • Behandeling duurt slechts 20 minuten

  • Onder plaatselijke verdoving

  • Direct resultaat

Afspraak maken

Maak een afspraak bij onze injectables arts Awat Hassan. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag, woensdag en zondag van 09.00u tot 20.00u.

Wat kan ik na de schaamlip vergroting verwachten?

Belotero® is een dermal filler op basis van hyaluronzuur. Het is een volumeverhogende en vochtinbrengende stof die van nature ook in de huid voorkomt. Belotero® Intense geeft langdurige resultaten waardoor u zich zekerder over uw uiterlijk zult voelen. Iedereen ziet uw stralende uiterlijk, maar niemand weet dat Belotero® een deel van u is. Voor een comfortabelere behandeling is Belotero® Intense beschikbaar met lidocaïne.

Belotero® wordt optimaal geïntegreerd in de huid en geeft een subtiel en zacht resultaat, waarbij de natuurlijke gezichtscontouren intact blijven. De gel wordt in de huid geïnjecteerd en volledig opgenomen door het eigen huidweefsel. Belotero® voelt natuurlijk aan en jouw eigen uitstraling blijft zeker behouden. U ziet er daarna stralend en zelfverzekerd uit. Laat je verbazen door het effectieve maar discrete resultaat van Belotero®. Bij andere fillers voelt u het product soms, bij Belotero® niet, maar ziet u wel degelijk het prachtige resultaat.

Onze nieuwe Belotero® producten bevatten lidocaïne, een lokaal verdovingsmiddel. Hierdoor is de behandeling van bijzonder gevoelige zones minder pijnlijk. Onze gepatenteerde technologie is wereldwijd geregistreerd door de meest strenge gezondheidsautoriteiten, zoals de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). Wij streven continu naar kwaliteit in onze hyaluronzuur-producten waardoor u een natuurlijk ogend en langdurig resultaat krijgt in een minimaal tijdsbestek én in optimale veiligheid.

ALLE BEHANDELINGEN COSMETISCHE GYNAECOLOGIE