Extra informatie Coronavirus (COVID-19)

Praktijk Gabriels werkt volgens haar kernwaarde om voor haar patiënten en medewerkers te zorgen. Deze blijvende waarde leidt de praktijk ook terwijl we voor de moeilijke uitdaging staan om te reageren op het coronavirus (COVID-19).

Onze harten en gedachten gaan uit naar de mensen die zijn getroffen door deze ongekende gebeurtenis. U kunt van ons verwachten dat we de COVID-19-situatie de klok rond nauwlettend volgen en voorzorgsmaatregelen hebben getroffen om een ​​gezonde behandeling te garanderen.

In dit klimaat weten we dat een operatie misschien niet u eerste gedachte is, maar we willen dat u weet dat de veiligheid van onze patiënten en medewerkers onze topprioriteit is. Ik wil u bij voorbaat bedanken voor het vertrouwen in Praktijk Gabriels bij het plannen en voortzetten van uw toekomstige operatie. Hieronder vindt u een update van wat we in deze situatie doen, waarbij uw veiligheid voorop staat.

  • Veiligheid staat bij ons voorop en wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het maatschappelijk welzijn. Daarnaast zijn medische middelen, en medisch personeel momenteel hard nodig voor Corona gereserveerde zorg. Wij vragen u om uw begrip voor deze situatie.

    Voor iedereen die bij ons een operatie, behandeling of een consult op de planning heeft staan: wij willen u laten weten dat ons team van 08.00 tot 21.00u telefonisch bereikbaar is om samen met u naar de mogelijkheden van verplaatsing te kijken.

IN DE PRAKTIJK, CORONA VOORZORG!

Graag uw aandacht voor het volgende.

In verband met het wijdverspreide Corona-virus (COVID-19) treffen wij conform de adviezen van het RIVM de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Onze medewerkers geven u geen hand.

  • Wij verzoeken u vriendelijk om uw handen te desinfecteren, handschoenen aan te doen en een mondkapje op te doen, voordat u zich meldt bij de receptie.

  • Hoest u, bent u kortademig, heeft u koorts (>38 graden), bent u in de afgelopen 14 dagen in een geïnfecteerde regio geweest of heeft u contact gehad met een patiënt met het Corona virus dan is het u verboden om onze praktijk te betreden.

  • Wij danken u hartelijk en bij voorbaat voor de medewerking.

SYMPTOMEN?

Aan de cliënten met klachten van verkoudheid, hoesten of koorts wordt gevraagd om de afspraak te verzetten. Belangrijke boodschap voor onze cliënten of patiënten is goed op te letten of je in contact bent geweest met iemand die met het coronavirus besmet is, of in een risicogebied voor corona bent geweest.

Wij vragen jou ook om de afspraak te verplaatsen. Ons ondersteunend team helpen jou graag bij het verzetten van het consult. Dit kan via telefoon 0180 439 001 of e-mailadres info@praktijkgabriels.nl. Dit is ook een van de voorzorgsmaatregelen die Praktijk Gabriels toepast om andere klanten, zonder risico, van een behandeling te kunnen voorzien.

Wat doen wij bij een Corona piek?

Wij bij Praktijk Gabriels staan paraat voor een corona piek. De locaties waar onze operaties worden uitgevoerd, staan ter beschikking om te worden gebruikt voor de opvang van corona patiënten, indien er een tekort is in ziekenhuizen. Onze bedden, apparatuur en ruimtes zijn er voor de mensen die het hardst nodig hebben. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor het maatschappelijk welzijn.

Ons team zit van 08.00 tot 21.00u klaar om u vragen te beantwoorden!

We vragen uw medewerking en danken u voor het begrip. Andersom hebben wij ook begrip als u zelf uw afspraak wenst te verzetten. Stay strong!

Op deze pagina: