Fillers

Als de huid veroudert, ontstaan er gaandeweg rimpels. Wilt u graag het volume terugbrengen in uw gezicht? Lijnen en plooien laten opvullen? Of wilt u graag vollere lippen? Onze fillers zijn geschikt om de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen. Het effect van een dergelijke behandeling is tijdelijk, variërend van 6 tot 24 maanden.

Fillers zijn voor veel verschillende doeleinden geschikt. Naast het vergroten van de lippen of het opvullen van bijvoorbeeld de neuslippenplooi, worden fillers ook gebruikt om imperfecties van de neus te corrigeren. Verder worden fillers gebruikt om de kaaklijn te versterken. Maak een afspraak voor een gratis consult en vraag naar de mogelijkheden.

Wat kan ik na een fillerbehandeling verwachten?

Praktijk Gabriels werkt uitsluitend met wetenschappelijk onderzochte fillers. De meest voorkomende filler is hyaluronzuur. De merken waar wij mee werken, zijn: Belotero, Juvederm en Etermis. Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan. Dit is een stof die al van oorsprong in uw lichaam voorkomt – bijvoorbeeld in bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel. Aangezien hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, lost deze volledig op. Dit duurt tussen de 6 en 12 maanden.

Praktijk Gabriels gebruikt daarnaast volume bevorderende fillers van het merk Radiesse. Deze zijn zeer geschikt voor de contourvormen van het gelaat. Radiesse lost volledig op in het lichaam. Dit duurt tussen de 12 en 18 maanden.

tijdlijn filterbehandeling

Strakkere kaaklijn

Schoonheid wordt vooral gedefinieerd door contouren. Met een mooie kaaklijn wordt de kin harmonieuzer en krijgt de mond meer uitdrukking.

Als u ouder wordt, kunt u te maken krijgen met oneffenheden in de contourlijnen, zoals bij de onderkaak. Gedeeltelijk worden deze oneffenheden veroorzaakt door een verzakking van weefsel en vet, vanuit het jukbeen en de wang. Oneffenheid kan ook ontstaan door zogenaamde botresorptie – vermindering van botweefsel. Soms treedt dit ook op als je een mondprothese draagt. Zulke oneffenheden kunnen we goed behandelen met het mooie en natuurlijke volume-effect van het middel Juvéderm Voluma.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling voor een strakkere kaaklijn? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Kincorrectie

Heeft u een ingetrokken kin? Klein, kort of met putjes? Niet alleen zijn rimpeltjes en lijntjes, of juist een craqueléhuid op de kin, tegenwoordig goed op te lossen met de juiste injectable. Ook een ingetrokken kin, een te kleine of te korte kin, kan in de juiste proporties worden vormgegeven. De behandeling bestaat uit een aantal injecties, waarbij de best passende filler op precies de juiste plaats, en in de juiste hoeveelheid, wordt aangebracht. Voor de kincorrectie kunnen de hyaluronzuur-fillers en de Radiesse-filler uitkomst bieden. De behandeling duurt maximaal 30 minuten.

Bent u geïnteresseerd in een kin-correctie door middel van fillers? Klik hier voor het maken van een afspraak.