Slide DEFINITIEF ONTHAREN Jacqueline Hoornweg huidverzorging huidverzorging before ontharen2 after ontharen2 Slide DEFINITIEF ONTHAREN OOK VOOR MANNEN! huidverzorging huidverzorging huidverzorging huidverzorging IAN VERWEIJEN Slide SKINBOOSTER huidverzorging huidverzorging huidverzorging huidverzorging Jacqueline Hoornweg Slide TATTOO VERWIJDEREN Sabina Diepstraten huidverzorging

HUID

WELKOM

Diana’s advies- en bemiddelingspraktijk werkt uitsluitend samen met artsen en klinieken, die vooraf door ons zijn goedgekeurd. Om onze kwaliteit te waarborgen, controleren wij als praktijk continu of deze artsen en klinieken blijven voldoen aan de hoge standaarden van Diana Gabriels. De missie van Praktijk Gabriels is het bieden van uitzonderlijke zorg en service. Ons doel is om tevredenheid te creëren door persoonlijke aandacht, uitstekende klantenservice en persoonlijke behandelplannen. Op deze manier hoop ik, Diana Gabriels, mijn klanten te binden, voor nu en voor later.

Huidverzorging

Een mooie huid is een schoonheidsideaal waar de meeste mensen aan willen voldoen. Er zijn echter invloeden van buitenaf, zoals de zon, wind en kou, die ervoor kunnen zorgen dat onze huid niet altijd even mooi is als we zouden willen.

Daarnaast kan roken of ziekte zorgen voor een droge huid, fijne lijntjes en pigmentvlekken. Ook acne kan zorgen voor een huid waar je je niet helemaal zeker over voelt. Heeft u hier last van? Dan is wellicht de skinbooster wat voor u! De skinbooster heeft als doel de huid van binnenuit te hydrateren en de huidkwaliteit te verbeteren. Voor vragen kunt u terecht bij Jacquiline Hoornweg.

Permanente Make-up

Veel vrouwen gebruiken dagelijks make-up, om de pluspunten van het gezicht te accentueren. De wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor een goede gezichtsuitdrukking en deze worden dan ook vaak bijgetekend of versterkt door make-up. Maar hoe fijn zou het zijn als u die make-up niet meer nodig hebt en bijvoorbeeld ’s ochtends uw wenkbrauwen of eyeliner kunt overslaan in het make-up ritueel? Wij hebben dé behandelingen voor u! Voor vragen kunt u terecht bij Jacquiline Hoornweg.

Ontharen

Vervelende haargroei behoort nu tot het verleden! De nieuwe revolutionaire technologie van de Diode laser zorgt ervoor dat ongewenste haargroei snel en gemakkelijk worden verwijderd en niet meer terug komt. Deze laser is daardoor zeer geschikt voor de behandeling van overbeharing bij een getinte huid.

  • Ontharen voor mannen en vrouwen
  • Een unieke methode
  • Geen harde stoppels, huidirritatie of haaringroei meer

Voor vragen kunt u terecht bij Ian Verweijen en Leyla Ramsi..

Tatoeage verwijderen

Tatoeages blijven zichtbaar in de huid, omdat het lichaam de inktdeeltjes niet kan afbreken. Het lymfesysteem van ons lichaam is niet in staat de grote inktdeeltjes af te voeren. Als oplossing kapselt het lichaam de inktdeeltjes in, zodat deze niet-lichaamseigen stof geen schade aan de huid kan aanrichten. Om een tatoeage te verwijderen dienen de inktdeeltjes verpulverd te worden met een laser. Voor het verwijderen van een tatoeage gebruiken wij de 3D-NanoSure. Het verwijderen van tatoeage kan 3-8 sessies vereisen, afhankelijk van kleur en maat. Klik hier om de prijslijst te bekijken. Voor vragen kunt u terecht bij Sabina Diepstraten

Bleken
Skinbooster
Spotlight skin laser
TCA peeling
Tattoo verwijderen
Full Face Glow
Eye en lipliner
Lippigmentatie
Browminent
Microblading
Laserontharing