Slide SKIN BOOSTER skinbooster skinbooster SKIN BOOSTER skinbooster

Skinbooster

Een mooie huid is een schoonheidsideaal waar de meeste mensen aan willen voldoen. Er zijn echter invloeden van buitenaf, zoals de zon, wind en kou, die ervoor kunnen zorgen dat onze huid niet altijd even mooi is als we zouden willen.

Daarnaast kan roken of ziekte zorgen voor een droge huid, fijne lijntjes en pigmentvlekken. Ook acne kan zorgen voor een huid waar je je niet helemaal zeker over voelt. De skinbooster heeft als doel de huid van binnenuit te hydrateren en de huidkwaliteit te verbeteren.

skinbooster

Tijdens de skinbooster behandeling

skinbooster

Tijdens de skinbooster behandeling

Wat is een skinbooster?

Wanneer de huid ouder wordt verliest het hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof en zorgt ervoor dat er collageen in de huid wordt aangemaakt, waardoor de huid er frisser en jonger uit ziet. Een skinbooster is een waterdunne filler op basis van hyaluronzuur en wordt met veel kleine prikjes in het te behandelen gebied gespoten. Het zorgt niet zozeer voor volume, zoals een filler doet, maar juist voor hydratatie. De huid wordt dus minder droog en zal er weer stralend uit zien. De poriën van de huid zullen verfijnen en de fijne lijntjes zullen verzachten. Ook op acne littekens kan het een gunstig effect hebben

Een skinbooster kan worden gebruikt voor het gezicht, het lichaam (denk aan de hals, handen, decolleté, buik en benen) en het kan ook haarverlies tegen gaan.

Skinbooster voor rond de ogen

RRS® HA Eyes is een skinbooster voor rondom de ogen die  in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert. RRS® HA Eyes wordt aangebracht door middel van ‘microneedling’; oppervlakkige injecties in de huid.

Behandelprotocol
 • 1 sessie per 10-14 dagen
 • Gemiddeld 4-6 sessies
 • Onderhoud: herhaal protocol na 6-8 maanden

Skinbooster voor striae

Wanneer onze huid in een korte periode snel oprekt kan er striae ontstaan. Dit gebeurt vaak tijdens de zwangerschap, lengtegroei in de pubertijd of door het sporten of door het sporten. RRS® HA Strimatrix® is een skinbooster die onregelmatigheden van de striaehuid verbetert. De actieve ingrediënten bevorderen de regeneratie van de dermale matrix, waardoor atrofische littekens en de slappe huid tussen de striaelittekens zich kunnen verbeteren.

Behandelprotocol
 • 6 sessies elke 8-10 dagen
 • Onderhoud: herhaal protocol na 8-12 maanden
skinbooster

Voor de skinbooster behandeling tegen striae

skinbooster

Na de skinbooster behandeling tegen striae

Wat zijn de voordelen van de skinbooster?

 • Verzacht, verzorgt en versterkt de huid;

 • Huidverbetering met natuurlijk ingrediënten

 • De elasticiteit van uw huid wordt hersteld

 • Voor het gezicht, het lichaam en tegen haaruitval

 • Geen bleke huid, rokershuid en fijne lijntjes meer.

Wat kan ik na een skinbooster behandeling verwachten?

Voor een optimaal resultaat moet de skinboosterbehandeling een aantal keer herhaald worden voor een zo mooi mogelijk resultaat. We raden aan om in 3 maanden 3x langs te komen voor een behandeling. Daarna zal er met de arts overlegd worden wanneer u terugkomt voor een onderhoudsbehandeling. Meestal is dit één keer in het half jaar. U ziet het resultaat het beste twee weken na de kuur van drie behandelingen in een korte periode en twee weken na elke halfjaarlijkse boost. Het is een hyaluronzuur filler en werkt gemiddeld 6 maanden.

Tevens maken wij na de behandeling met iedereen een afspraak voor nacontrole. Tijdens deze nacontrole wordt het resultaat geëvalueerd met behulp van al genomen foto’s.

Do’s en Don’ts

Do’s:

 • Gebruik ice pack op behandelde gebied om zwelling te voorkomen

 • Gebruik Arnica crème of andere ontstekingsremmende geneesmiddelen indien nodig

Don’ts:

 • 12 uur na de behandeling:
  Vermijd alcoholconsumptie en make-up (blauwe plek- en infectiepreventie).

 • 24 uur na de behandeling:
  Geen inspannende activiteiten en behandelde zone niet masseren. Probeer 1 a 2 dagen met uw hoofd iets hoger te slapen en probeer niet op de geïnjecteerde zones te liggen.

 • 2 weken na de behandeling:
  Extreme blootstelling aan zon, UV-licht, vriestemperaturen en sauna.

 • Na de behandeling kunt u even bijkomen met een drankje en indien nodig met een coldpack om de huid tot rust te laten komen.