Geregistreerde Artsen

Onze geregistreerde artsen voldoen aan hoge kwaliteitseisen 

De Nederlandse Vereniging van Plastisch Chirurgen (NVPC) bewaakt de kwaliteit van de plastische chirurgie in ons land. Als u kiest voor een plastisch chirurg die is aangesloten bij de NVPC, dan weet u in ieder geval zeker dat uw behandelaar een geregistreerd specialist is (bij de Registratiecommissie Geneeskundig Specialisten), voldoende bijscholing heeft genoten en voldoet aan de hoge kwaliteitseisen van de NVPC.

Hoge standaard van werken

Alle plastisch chirurgen van Praktijk Gabriels zijn lid van de NVPC. Ze volgen de strenge eisen die de NVPC stelt. Onderdeel hiervan is de gedragscode. Zo behandelen we in onze kliniek alleen mensen ouder dan 18 jaar, en zorgen we dat onze cliënten in alle rust hun beslissingen kunnen nemen. Verder hanteren wij de NVPC-richtlijnen, die de veiligheid en kwaliteit van behandelingen waarborgen.

Up-to-date kennis en kunde

Plastisch chirurgen hebben een intensieve opleiding afgerond. Na de universitaire studie tot arts (6 jaar), bekwamen ze zich in algemene chirurgie (4 jaar), om zich vervolgens te specialiseren in plastische chirurgie (2 jaar). Maar ons vakgebied staat niet stil. Plastisch chirurgen, die zijn aangesloten bij het NVPC, blijven hun kennis en kunde ontwikkelen. De vereniging houdt de accreditaties van elk lid bij.

Kwaliteitscontroles

NVPC voert met regelmaat kwaliteitscontroles uit. Elke vijf jaar controleren zij de praktijkvoering en het kennisniveau van leden uitvoerig. Alleen plastisch chirurgen, die voldoen aan alle voorwaarden, mogen zich lid van de NVPC blijven noemen.

Persoonlijk kennismaken

Kom gerust kennismaken met een van onze plastisch chirurgen. Graag spreken zij de behandeling die u voor ogen heeft met u door. U kunt dan optimaal geïnformeerd uw beslissing nemen. Vraag een afspraak aan met het formulier rechtsboven.