BEFORE & AFTERS

Bleken

Wat is oksels bleken?

Schaamstreek bleken

Wat is schaamstreek bleken?

Wanneer een vrouw is bevallen, of ouder wordt, kan de vagina veranderen. Zo kan de huid van de grote schaamlippen wat slapper, rimpeliger en donkerder worden. Sommige vrouwen vinden dat heel vervelend en ontsierend en hebben hier last van. Zijn deze klachten herkenbaar? Wij geven u graag meer informatie over het bleken van de schaamlippen. Naast het bleken van de schaamstreek door middel van een laserbehandeling, kunt u kiezen voor een peeling.

voor het bleken

na het bleken

Happy Peel

Een peeling is effectief bij verkleuring van de huid van uw schaamstreek. Met een chemische peeling kan de bovenste laag van de huid worden verwijderd. Hierdoor verdwijnen kleine beschadigingen in de huid, zoals sporen van littekens en kleine rimpels. De assistente cosmetische gynaecologie brengt dan een crème aan op uw schaamstreek. De huid herstelt zich na de peeling en ziet er dan frisser en jonger uit.

U kunt dezelfde dag nog naar huis en u ervaart in principe geen pijn. De huid voelt wel droog aan en trekt een beetje. Het is belangrijk uw huid goed te beschermen tegen zonlicht. Ook onder de zonnebank gaan is de eerste weken uit den boze. De behandeling duurt gemiddeld 20-30 minuten. De behandeling is vrijwel pijnloos, maar u kunt wél een tintelend gevoel ervaren. Het effect van een peeling is direct zichtbaar. De tweede behandeling volgt na twee weken. Klik hier voor de prijslijst.

BLEKEN

voor de peeling

schaamstreekpeeling

voor de peeling

BLEKEN

na de peeling

schaamstreekpeeling

na de peeling

BLEKEN

Vaak ontstaat er bij hyperpigmentatie als het gevolg van scheren, harsen, waxen en bij oksels ook deodorant gebruik. Daarnaast kan transpireren ook een oorzaak zijn van het irriteren van de huid en donkere vlekken.

De HAPPY Intim Lightening Cream is ideaal als nabehandelingscrème en om donkere plekken op de huid tegen te gaan en de huid te egaliseren.

Bestel de crème op onze webshop voor €59,95.

Wat zijn de voordelen van het bleken van de schaamstreek?

  • Vermindering van pigmentatie

  • Meer stevigheid en een lichtere huid

  • Bevordert het herstel van de huid

Wanneer ben ik geschikt voor het bleken van mijn schaamstreek?

U komt in aanmerking voor het bleken van uw schaamstreek als de huid tussen uw benen donkerder is dan de rest van uw huid. Als u dit lelijk vindt, kunt u ervoor kiezen om deze huid te bleken. Er zijn geen medische redenen om de schaamstreek te bleken.

Hoe gaat het bleken van de schaamstreek in zijn werk?

De Happy Intim peeling heeft huidverjongende eigenschappen. Het uiteindelijke effect is afhankelijk van je huidtype, het soort peeling dat wordt toegepast en welke huidlaag met de peeling bereikt wordt. Deze peeling bevordert celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen. Hierdoor wordt de huid egaler, nemen pigmentvlekken af, worden poriën en fijne lijntjes minder zichtbaar en kan de huid zich vernieuwen en verjongen. Door toepassing van de juiste peeling kan het proces van huidveroudering worden omgekeerd en de gehele huidstructuur worden verbeterd.

Consult

Voordat de behandeling kan worden uitgevoerd, komt u op consult bij onze cosmetisch gynaecologe, drs. Joke Haartsen of consultant Soumaya Ouhmed. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven waar u last van hebt en wat uw wensen zijn. Uiteraard is er ook alle ruimte om vragen te stellen. Drs. Haartsen geeft u informatie over de ingreep en advies over de behandeling die het beste bij uw wensen past.

Wat kan ik verwachten na het bleken van mijn schaamstreek?

Na een behandeling met de Happy Intim Peel is er geen speciale hersteltijd nodig.

Wij raden u aan om de lighteningcrème aan te schaffen en deze vanaf de tweede dag na uw behandeling te gebruiken gedurende 12 weken.  Indien nodig kan de arts op afspraak een tweede behandeling uitvoeren.

U kunt direct na de behandeling uw normale werkzaamheden hervatten. Wij adviseren om de eerste 2 – 3 dagen seksueel contact te vermijden.

Het is normaal als u 2-3 dagen geringe klachten van roodheid, vocht en zwelling ervaart, maakt u hier vooral geen zorgen over. Bij het verliezen van vocht kunt u maandverband gebruiken. Het gebruik van tampons wordt hierbij afgeraden. Mocht u toch twijfelen bel gerust even naar de praktijk voor advies. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 8.00-21.00 uur onder telefoonnummer: +31180 439001. 

ALLE BEHANDELINGEN HUIDVERZORGING