Definitief verwijderen van haar

Heeft u last van ongewenste en/of overmatige haargroei? Vervelende haargroei behoort nu tot het verleden dankzij de Diode laser! Deze nieuwe revolutionaire technologie zorgt ervoor dat ongewenste haargroei snel en gemakkelijk worden verwijderd en niet meer terugkomt. Deze laser is daardoor zeer geschikt voor de behandeling van overbeharing bij ieder (getinte) huidtype. Gemiddeld zijn er vijf behandelingen nodig voor een definitief resultaat. Wilt u precies weten hoeveel behandelingen bij u nodig zijn? Neem gerust contact met ons op en maak een afspraak voor gratis advies. De behandeling start met het inspecteren en reinigen van de huid. Ook onderzoekt de specialist zowel de conditie en gevoeligheid van je huid als de pigmentering en dikte van het haar.

MOGELIJK VERGOED DOOR ZORGVERZEKERAAR
PRIJZEN

Het consult

Tijdens het eerste consult bespreekt de specialist de behandeling met u en schetst hij/zij een realistisch beeld van de resultaten die u mag verwachten. Daarnaast maakt de behandelaar een inschatting van het aantal behandelingen dat nodig is voor een goed resultaat.

Wat zijn de voordelen van de laserontharing?

  • Ontharen voor mannen en vrouwen

  • Een unieke methode

  • Geen harde stoppels, huidirritatie of ingegroeide haartjes meer

  • Geen scheerirritaties

  • Gladde en egalere huid

  • Meest effectieve laser ontharingsapparaat

Hoe gaat de laserontharing in zijn werk?

Omdat laserlicht schadelijk kan zijn voor de ogen, krijgt u een beschermende bril op.  De behandelmethode door middel van de Diode laser is speciaal ontwikkeld voor alle huidtypen. Dus ook voor de donkere huid. In tegenstelling tot het licht dat gebruikt wordt bij IPL- behandelingen heeft laserlicht één golflengte, waardoor met een hoger vermogen ook de dieper gelegen haarwortels bereikt kunnen worden.

Diode laser

Na de behandeling

Het effect ziet u na ongeveer 2 à 4 weken, dan begint een deel van de behandelde haren los te laten en ontstaan er onbehaarde plekken. Zorg ervoor dat uw huid in de vier tot zes weken voor de behandeling niet is blootgesteld aan de zon of de zonnebank. Dit is belangrijk om donkere verkleuringen van de huid te voorkomen. Ook raden wij u aan om minstens 4 à 6 weken voor de behandeling niet epileren of harsen. U mag uitgaan van 80% tot 90% haarreductie. 100% glad worden is niet realistisch.  U kunt jarenlang verlost blijven van ongewenst lichaamshaar. Het is mogelijk dat er wat beharing terugkeert. In dat geval ziet u wat kale plekjes omdat de haartjes nooit meer van dezelfde dichtheid terugkomen. In dat geval kunt u altijd een afspraak maken om het even verder op te knappen.

laserontharing

Voor de ontharing laser behandeling

BEFORE & AFTERS ONTHARING
laserontharing

Na de ontharing laser behandeling

MEER BEFORE & AFTERS
laserontharing

Voor de ontharing laser behandeling

BEFORE & AFTERS ONTHARING
laserontharing

Na de ontharing laser behandeling

MEER BEFORE & AFTERS

Laserontharing  is een behandeling die we vaak terug zien bij transgender-vrouwen; hieronder staan nog meer behandelingen die vallen onder de FFS (Facial Feminization Surgery)-behandelingen.

MEER FFS BEHANDELINGEN
Liplift
Voorhoofdscorrectie
Bilaterale wenkbrauwlift
Haarlijnverlaging
Kincorrectie
Kaakhoekcorrectie
Jukbeencorrectie
Adamsappelcorrectie
Laser ontharing