Tattoo verwijderen2020-04-06T12:58:59+00:00

tattoo verwijderen
tattoo verwijderen

Tattoo verwijderen

Tatoeages blijven zichtbaar in de huid, omdat het lichaam de inktdeeltjes niet kan afbreken. Het lymfesysteem van ons lichaam is niet in staat de grote inktdeeltjes af te voeren. Als oplossing kapselt het lichaam de inktdeeltjes in, zodat deze niet-lichaamseigen stof geen schade aan de huid kan aanrichten. Om een tatoeage te verwijderen dienen de inktdeeltjes verpulverd te worden met een laser. De lymfevaten nemen de verpulverde inktdeeltjes op en verlaten zo het lichaam. Het lymfesysteem heeft enige tijd nodig om de gefragmenteerde inktdeeltjes op te ruimen.

Wat zijn de voordelen van tattoo verwijdering?

  • Betaalbare behandelingen

  • Minimale pijn

  • Geen hersteltijd

  • Pigmentatie verwijdering

  • Huidblaren/huidskleur opnieuw in balans brengen

  • Direct resultaat

Waarom 3D-NanoSure?

Voor het verwijderen van een tatoeage gebruiken wij de 3D-NanoSure. 3D-NanoSure biedt een betaalbare oplossing voor het verwijderen van ongewenste tatoeages over een volledig spectrum van inktkleuren. Ongewenste donkere en veelkleurige tatoeages kunnen veilig en effectief worden verwijderd met behulp van onze geavanceerde 3D-NanoSure laser met dubbele golflengte met de Q-switching applicatie.

Q-switching

De technologie die wordt gebruikt voor het verwijderen van tatoeagesprocedures wordt ‘Q-switching’ genoemd. Hierdoor wordt tattoo-inkt snel en krachtige verbrijzelt zonder het omliggende weefsel te beschadigen. Alle andere soorten esthetische lasers doen dit niet. Q-switched lasers zijn de enigen met een bewezen methode voor het veilig verwijderen van tatoeages zonder littekens. Het verwijderen van een tatoeage kan 3-8 sessies vereisen, afhankelijk van kleur en maat *

Is 3D-nanosure veilig?2019-04-30T07:39:45+00:00

3D-Nanosure maakt gebruik van de beproefde Q-switch-technologie voor fantastische resultaten, met minimale hersteltijd en pijn. De behandeling is veilig, effectief en wordt uitgevoerd in een snelle behandeltijd. Zoals bij alle lasers, wordt u tijdens de behandeling geïnstrueerd om oogbescherming te dragen en alle veiligheidsprotocollen na te leven om te voldoen aan veilige methoden.

Wat zal ik tijdens de behandeling ervaren?2019-04-30T07:45:13+00:00

Tijdens de behandeling kunt u een warm gevoel ervaren of een lichte hitte onder de huid voelen. Verder kunt u tijdens de behandeling een klein ongemak ervaren. De probe die wordt gebruikt om het gebied te behandelen, wordt op een klein deel van de huid gehouden. Tegelijkertijd verwijdert de laser de tatoeage en wordt daarna naar het volgende gebied verplaatst. Terwijl het gebied wordt behandeld, kunt u ook een kleine knal horen. U zult zien dat het behandelde gebied wit van kleur wordt. Dit is het resultaat van de reactie van de huid op de hitte van de laser. Dit zal echter uiterlijk tot 24 uur na de behandeling verminderen.

Welke gebieden kunnen worden behandeld?2019-04-30T07:47:02+00:00

Deze behandeling kan op veel gebieden van het lichaam uitgevoerd worden. Ook verschillende maten en kleuren kunnen behandeld worden.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?2019-04-30T08:34:23+00:00

Meestal worden 3 tot 8 sessies aanbevolen om de gewenste resultaten te bereiken.

Hoe lang duurt de behandeling?2019-04-30T08:59:58+00:00

De behandeltijd kan variëren, afhankelijk van de grootte van de te behandelen tattoo. Dit wordt door uw specialist tijdens een consult geadviseerd. Gemiddeld zou een tattoo van 7 bij 7 cm ongeveer 10-15 minuten duren.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie?2019-04-30T09:00:32+00:00

Zichtbaar resultaat is te zien na de eerste sessie. Deze worden echter wel verbeteren naarmate u verdergaat met de behandelingen.

Wat kan ik na de behandeling verwachten?2019-04-30T09:02:31+00:00

In eerste instantie zal het gebied lichtjes zwellen na de behandeling. Ook kunnen er witte stippen op het behandelde gebied verschijnen. Dit is een gevolg van de reactie van de huid op de warmte. Deze zal binnen 24 uur na de behandeling verminderen. U kunt ook een lichte roodheid van de huid ervaren.

Na de behandeling krijgt u nazorgadvies. Meestal adviseren wij om het gebied 3 dagen na de behandeling droog en bedekt te houden. Daarnaast kunt u de 3D-professionele jeugdserum gebruiken dat fantastisch bijdraagt tijdens het genezingsproces. Dit moet worden aangebracht zoals aangegeven door de professional.