TCA peeling

Wat is een TCA peeling?

De Easy TCA peeling is een van de meest veilige TCA peelings. Een TCA peeling (TCA staat voor TriChloorAzijnzuur) is een chemische peeling. Het verbetert de huidstructuur, egaliseert de kleur van de huid en vermindert oneffenheden. Het geeft een frissere en jongere uitstraling van de huid doordat rimpels verminderen en de huid geëgaliseerd wordt. Ook wordt het toegepast voor behandeling van huidproblemen zoals pigmentvlekken, (actieve) acne, littekens en striae.

TCA peeling met pijncontrole
Deze behandeling is er niet alleen voor de rijpere huid. Jongeren met (actieve) acne kunnen ook baat hebben bij een TCA peeling. Ook wordt deze behandeling gebruikt voor de hals, decolleté en handen.

Wat is een Easy TCA peeling met pain control?
TCA peelings zijn al een lange tijd op de markt. Door de goede resultaten blijft het een van de bekendste en meest uitgevoerde peeling over de hele wereld. Door reviews werd duidelijk dat mensen met een actieve beschadigde huid de behandeling als gevoelig ervaarden. De producent beloofde verbetering met een TCA peeling met pain control. U kunt Nu de behandeling nu dus pijnloos ondergaan.

Wanneer ben ik geschikt voor een tca peeling?

U komt in aanmerking voor een TCA peeling bij de volgende klachten:

  • U heeft last van pigmentvlekken

  • Uw huid heeft een grove en onregelmatig structuur

  • U heeft last van (actieve) acne, littekens en/of striae

  • U heeft zichtbare tekenen van zonschade (lijntjes, droogte, vlekken).

Wat zijn de voordelen van de TCA peeling?

  • Geschikt voor verschillende huidskleuren

  • Gegarandeerd resultaat

  • Tegen pigmentvlekken, (actieve) acne en fijne rimpels

Wat kan ik na een TCA peeling behandeling verwachten?

Nadat uw huid hersteld is, ziet ze er aanmerkelijk gladder, zachter en frisser uit. Fijne lijntjes en rimpeltjes worden verzacht en de kleur van de huid meer egaal gemaakt. Voor een optimaal resultaat adviseren wij vier behandelingen met een interval van 2 weken tussen de peelingen. Ook adviseren wij om uw huid te blijven beschermen tegen Uv-straling. Overmatig zonlicht heeft namelijk een nadelige invloed op het resultaat. Hetzelfde geldt voor roken. Gemiddeld blijft het resultaat drie jaar zichtbaar.

tca peeling

Voor de TCA peeling

tca peeling

Voor de TCA peeling

tca peeling

Na de TCA peeling

tca peeling

Na de TCA peeling