WELKOM!

Diana’s advies- en bemiddelingspraktijk werkt uitsluitend samen met artsen en klinieken, die vooraf door ons zijn goedgekeurd. Om onze kwaliteit te waarborgen, controleren wij als praktijk continu of deze artsen en klinieken blijven voldoen aan de hoge standaarden van Diana Gabriels. De missie van Praktijk Gabriels is het bieden van uitzonderlijke zorg en service. Ons doel is om tevredenheid te creëren door persoonlijke aandacht, uitstekende klantenservice en persoonlijke behandelplannen. Op deze manier hoop ik, Diana Gabriels, mijn klanten te binden, voor nu en voor later.

Wij helpen u graag met de mooiste versie van uzelf te vinden! Injectables worden gebruikt als behandeling tegen rimpels, wallen of ingevallen wangen door volumeverlies, hangende mondhoeken of zweten. Met injectables ziet uw huid er jaren jonger en frisser uit. Lees hieronder meer over het verschil tussen hyaluronzuur fillers en anti-rimpelbehandelingen.

Fillers

Praktijk Gabriels werkt uitsluitend met wetenschappelijk onderzochte fillers. De meest voorkomende filler is hyaluronzuur. De merken waar wij mee werken, zijn: Belotero, Juvederm en Etermis. Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan. Dit is een stof die al van oorsprong in uw lichaam voorkomt – bijvoorbeeld in bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel. Aangezien hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, lost deze volledig op. Dit duurt tussen de 6 en 12 maanden. Praktijk Gabriels gebruikt daarnaast volume bevorderende fillers van het merk Radiesse. Deze zijn zeer geschikt voor de contourvormen van het gelaat. Radiesse lost volledig op in het lichaam. Dit duurt tussen de 12 en 18 maanden. Voor een filler- of anti-rimpelbehandeling moet u 18 jaar of ouder zijn. Anti-rimpel Bij Praktijk Gabriels kunt u geen anti-rimpelbehandeling ondergaan, als u jonger bent dan 18 jaar. Naarmate u ouder wordt, krijgt u vanzelf meer rimpels. Deze kunnen ontstaan door spieractiviteit, zoals lachen, fronsen en praten. Door deze bewegingen ontstaan er met name rimpels op het voorhoofd, naast de ogen en de mondhoeken.

Artsen

Drs. A. Hassan is werkzaam als injectables arts bij Praktijk Gabriels. Zij is gespecialiseerd in anti-rimpel en fillers oa. Radiesse. Voor een mooie kaaklijnverstrakking of liquid facelift moet u bij Awat zijn.

Drs O. Ayubi is een BIG-geregistreerd arts, gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botuline-toxine en fillers. Zij corrigeert de neus door middel van fillers als de beste. Drs. Oran Ayubi is elke woensdag en vrijdag bij Praktijk Gabriels aanwezig.

Drs R. Snijders is een BIG-geregistreerd arts, gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder  ooglidcorrecties en lipbehandelingen met de Russian Method techniek. Voor prachtige lippen met een subtiele krul naar buiten is drs. Robin Snijders een toparts.

Acties

𝘝𝘰𝘰𝘳 𝘰𝘯𝘻𝘦 𝘪𝘯𝘫𝘦𝘤𝘵𝘢𝘣𝘭𝘦𝘴 𝘣𝘦𝘩𝘢𝘯𝘥𝘦𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘩𝘦𝘣𝘣𝘦𝘯 𝘸𝘪𝘫 𝘦𝘦𝘯 𝘥𝘳𝘪𝘦𝘵𝘢𝘭 𝘢𝘢𝘯𝘵𝘳𝘦𝘬𝘬𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘢𝘤𝘵𝘪𝘦𝘱𝘢𝘬𝘬𝘦𝘵𝘵𝘦𝘯 𝘷𝘦𝘳𝘬𝘳𝘪𝘫𝘨𝘣𝘢𝘢𝘳! Deze behandelingen worden uitgevoerd op onze locatie in Barendrecht. Adres: Avenue Carnisse 231.

Pakket 1: 1𝙢𝙡 𝙡𝙞𝙥 𝙚𝙣 𝙩𝙧𝙖𝙖𝙣𝙜𝙤𝙤𝙩 𝙫𝙖𝙣 €600 𝙫𝙤𝙤𝙧 €450

Pakket 2: 0,5 𝙢𝙡 𝙡𝙞𝙥, 1 𝙢𝙡 𝙟𝙪𝙠𝙗𝙚𝙚𝙣𝙙𝙚𝙧𝙚𝙣, 1 𝙢𝙡 𝙠𝙖𝙖𝙠𝙡𝙞𝙟𝙣 𝙚𝙣 1 𝙢𝙡 𝙠𝙞𝙣 𝙫𝙖𝙣 €1150 𝙫𝙤𝙤𝙧 €750

Pakket 3: 1 𝙢𝙡 𝙡𝙞𝙥, 2 𝙢𝙡 𝙟𝙪𝙠𝙗𝙚𝙚𝙣𝙙𝙚𝙧𝙚𝙣, 2𝙢𝙡 𝙠𝙖𝙖𝙠𝙡𝙞𝙟𝙣 𝙚𝙣 1 𝙢𝙡 𝙠𝙞𝙣 𝙫𝙖𝙣 €1800 𝙫𝙤𝙤𝙧 €1100

Fillers
Anti rimpel
Producten