Anti rimpel

Met anti rimpel worden verschillende tekenen van ouderdom en gezondheidsklachten, zoals migraine, behandeld. Vooral de behandeling van rimpels, die worden veroorzaakt door overmatige spieractiviteit, komt veel voor. Ook wordt anti rimpel gebruikt tegen overmatig zweten.

Anti rimpel (ofwel botulinetoxine) zorgt dat de ‘communicatie’ tussen een spier en een zenuw wordt stilgelegd. Doordat de spierspanning op deze manier wordt onderdrukt, worden rimpels zachter en minder opvallend.

Onze injectable-artsen kunnen u uitvoeriger informeren over behandelingen met anti rimpel. Maak online een afspraak voor een consult.

Wanneer ben ik geschikt voor een anti rimpelbehandeling?

Bij Praktijk Gabriels kunt u geen anti rimpelbehandeling ondergaan, als u jonger bent dan 18 jaar. Naarmate u ouder wordt, krijgt u vanzelf meer rimpels. Deze kunnen ontstaan door spieractiviteit, zoals lachen, fronsen en praten. Door deze bewegingen ontstaan er met name rimpels op het voorhoofd, naast de ogen en de mondhoeken.

Wat kan ik na een anti rimpelbehandeling verwachten?

Het is belangrijk om na de behandeling het hoofd zoveel mogelijk rechtop te houden. Tot 3 uur na de anti rimpelbehandeling mag u dus niet liggen, sporten of in uw gezicht wrijven.

In de uren na de behandeling is het echter wel belangrijk om de behandelde spier(en) zo veel mogelijk te gebruiken. Op advies van onze injectable-arts dient u de behandelde spier(en) zoveel mogelijk aan te spannen, door bijvoorbeeld te fronsen. Dit doet u wanneer de spieren in het voorhoofd zijn geïnjecteerd.

Ook vragen wij u om te wachten met het aanbrengen van make-up. In de eerste dagen is het ook verstandiger om het gezicht niet te (laten) masseren.

Risico’s en complicaties bij anti rimpel

Hoewel het injecteren van anti rimpel tegenwoordig een bekende en geaccepteerde behandelmethode is, is het geen ingreep waarover licht gedacht moet worden. Complicaties bij een anti rimpelbehandeling komen zelden voor, maar zijn niet onmogelijk. De meest voorkomende complicatie is een blauwe plek of ontsteking (op de plaats waar de naald in de huid is geplaatst). Ook een allergische reactie kan voorkomen.

Overmatig gebruik van anti rimpel kan een ongewenst, onnatuurlijk ogend resultaat opleveren. Het kan zijn dat het gezicht wat uitdrukkingsloos wordt. Wanneer dit het geval is, is dit helaas niet te verhelpen. Wel is het zo dat dit effect in de loop van de tijd minder wordt, als de werking van de anti rimpel na een aantal maanden afneemt.

Anti rimpel behandelingen

Botuline Toxine tegen hoofdpijn of migraine.

Migraine en stress- of spanningshoofdpijn is een veel voorkomend probleem waarbij botuline toxine een oplossing kan bieden.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling tegen hoofdpijn of migraine? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Anti rimpel behandelingen

Frons

Een rimpel is het gevolg van sterke spieractiviteit bij de wenkbrauwen. Sommige mensen activeren al op jonge leeftijd een frons; anderen zullen hem nooit krijgen. Wanneer je een actieve frons hebt, zal deze vaak verschijnen. Wanneer je je concentreert, boos kijkt, tuurt of in de zon kijkt, is hij vaak zichtbaar.

Bij een rimpelbehandeling met Botuline Toxine, ontspant de spier, waardoor bestaande rimpels vervagen en nieuwe rimpels worden voorkomen. De behandeling duurt maximaal 15 minuten.

Bent u geïnteresseerd in een fronsrimpelbehandeling? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Frons-3

Voor de behandeling

BEFORE & AFTERS
frons-3-.1

Na de behandeling

Meer Happy Customer
frons-2.0

Voor de behandeling

BEFORE & AFTERS
anti

Na de behandeling

Meer Happy Customer

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes worden ook wel lachrimpels genoemd en worden soms juist als charmant en als een natuurlijk verouderingsverschijnsel gezien. Toch kunnen kraaienpootjes, door diepe of meerdere lachrimpels naast en onder het oog, de rust in het gezicht verstoren. Ook kunt u er door kraaienpootjes ouder uitzien dan u bent. Met een rimpelbehandeling kunt u kraaienpootjes verminderen.

Bent u geïnteresseerd in een rimpelbehandeling voor de kraaienpootjes? Klik hier voor het maken van een afspraak.

kraaipootjes-voor

Voor de behandeling

BEFORE & AFTERS
kraaipootjes-na

Na de behandeling

Meer Happy Customers
Kraaipootjes-2-voor

Voor de behandeling

BEFORE & AFTERS
Kraaipootjes-2-na

Na de behandeling

Meer Happy Customers

Voorhoofdsrimpel

Horizontale voorhoofdrimpels boven de wenkbrauwen worden voornamelijk veroorzaakt door sterke spieractiviteit tussen de wenkbrauwen en de haargrens. Bij een rimpelbehandeling ontspant de spier, waardoor bestaande rimpels vervagen en nieuwe rimpels worden voorkomen.

De stand van de wenkbrauwen en het huidoverschot van de bovenoogleden kunnen bepalend zijn voor het al dan niet behandelen van het voorhoofd. In sommige gevallen zal eerst een bovenooglidcorrectie geadviseerd worden. Tijdens het consult krijgt u uitgelegd wat voor u de beste volgorde van behandeling is.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling van de voorhoofdrimpels? Klik hier voor het maken van een afspraak.

voorhoofdrimpel-voor

Voor de behandeling

BEFORE & AFTERS
voorhoofdrimpel-na

Na de behandeling

Meer Happy Customers
voorhoofdrimpel-3-voor

Voor de behandeling

BEFORE & AFTERS
anti

Voor de behandeling