Etermis

Er zijn veel verschillende producten op de markt voor het opvullen en vergroten van de lippen. Praktijk Gabriels stelt graag de filler Etermis aan u voor.

Etermis is ontwikkeld om onder andere de volgende zones te behandelen:

  • Lippen

  • Kraaienpootjes

  • Frons

Alle fillers van Etermis zijn op basis van hyaluronzuur – dit is een lichaamseigen stof die wordt geproduceerd om de gewrichten in ons lichaam goed te smeren. Het is dus een bouwsteen van ons lichaam en komt ook voor in de huid. Hyaluronzuur kun je zien als een soort suiker, die zorgt voor een gezonde, mooie huid.
Wanneer we ouder worden, krijgt de huid een tekort aan hyaluronzuur. Daardoor ontstaan er rimpels en plooien. Met behulp van de Etermis-filler kan de huid dus weer gezonder worden en weer mooier ogen.
Door de vloeibaarheid van het product, kan Etermis voor iedere zone van het gezicht worden gebruikt. Wij gebruiken het voornamelijk voor het opvullen en vergroten van de lippen. Het resultaat van de filler blijft over het algemeen 6 tot 12 maanden zichtbaar, maar dit verschilt per persoon.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling met Etermis, of heeft u vragen? U kunt ons altijd bereiken op 0180-439001. Daarnaast kunt u ook een afspraak maken met een van onze artsen om te bespreken wat er voor u mogelijk is. Klik hier voor het maken van een afspraak.