Fillers

Als de huid veroudert, ontstaan er gaandeweg rimpels. Wilt u graag het volume terugbrengen in uw gezicht? Lijnen en plooien laten opvullen? Of wilt u graag vollere lippen? Onze fillers zijn geschikt om de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen. Het effect van een dergelijke behandeling is tijdelijk, variërend van 6 tot 24 maanden.

Fillers zijn voor veel verschillende doeleinden geschikt. Naast het vergroten van de lippen of het opvullen van bijvoorbeeld de neuslippenplooi, worden fillers ook gebruikt om imperfecties van de neus te corrigeren. Verder worden fillers gebruikt om de kaaklijn te versterken. Maak een afspraak voor een gratis consult en vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer ben ik geschikt voor een fillerbehandeling?

Voor een fillerbehandeling moet u 18 jaar of ouder zijn.

Wat kan ik na een fillerbehandeling verwachten?

Praktijk Gabriels werkt uitsluitend met wetenschappelijk onderzochte fillers. De meest voorkomende filler is hyaluronzuur. De merken waar wij mee werken, zijn: Belotero, Juvederm en Etermis. Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan. Dit is een stof die al van oorsprong in uw lichaam voorkomt – bijvoorbeeld in bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel. Aangezien hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, lost deze volledig op. Dit duurt tussen de 6 en 12 maanden.

Praktijk Gabriels gebruikt daarnaast volume bevorderende fillers van het merk Radiesse. Deze zijn zeer geschikt voor de contourvormen van het gelaat. Radiesse lost volledig op in het lichaam. Dit duurt tussen de 12 en 18 maanden.

tijdlijn filterbehandeling

Risico’s en complicaties bij fillers

Praktijk Gabriels werkt uitsluitend met wetenschappelijk onderzochte fillers. Toch bestaat er een kleine kans op een infectie of een allergische reactie. Beide risico’s zijn minimaal.

Hyaluronzuur-fillers kunnen worden opgelost met hyaluronidase – dan is het probleem verholpen. Roodheid en zwelling van de huid zijn normale verschijnselen tijdens, en kort na, de injecties. Deze verdwijnen meestal binnen een paar dagen.

Blauwe plekken (bloeduitstortingen) verdwijnen meestal binnen 1 week na de behandeling. Om deze snel te doen verdwijnen, kunt u het beste gedurende 20 minuten op de blauwe plek drukken, zodat het bloedvat dat open is gesprongen, weer dichtgaat. Alle fillers zijn tijdelijk. Problemen lossen zich doorgaans in de loop van de tijd vanzelf op.

Mocht zich, op het moment vlak voor uw behandeling, nog een actieve infectie in uw lichaam bevinden – zoals blaasontsteking of griep – dan raden wij de behandeling af. Wij adviseren u de behandeling tot ongeveer 1 maand na het einde van de infectie uit te stellen.

Fillerbehandelingen

Lipvergroting

Uw mond en lippen zijn de blikvangers van uw gezicht. Ze zijn vaak het eerste waar we naar kijken. Niet alleen gebruiken we onze lippen om te spreken, ze hebben ook een sensuele rol. De lippen vergroten kan heel natuurlijk en subtiel, met behoud van de balans in uw gezicht.

Mooie, stevige en volle lippen geven u een jeugdige uitstraling. Rimpels en lijntjes rond de mond, smalle lippen of een asymmetrische mond, kunnen tot het verleden behoren. Tegenwoordig is het mogelijk om de lippen te hebben, die u mooi vindt.

Bent u geïnteresseerd in een lipvergroting? Klik hier voor het maken van een afspraak.

VoorNa
VoorNa
VoorNa

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi loopt aan beide kanten van de neus vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken. Door ouderdom en jarenlang spreken en lachen, wordt deze plooi dieper. Dit kan een vermoeide uitdrukking geven. Met een vulmiddel wordt deze plooi verzacht. Afhankelijk van de diepte van de plooi en de huidstructuur, wordt een dikkere of dunnere gel gekozen. Met een aantal prikjes wordt deze gel onder de plooi gelegd, zodat een natuurlijke en frisse uitstraling ontstaat. Afhankelijk van de gekozen gel, blijft het resultaat een tot anderhalf jaar zichtbaar. Het is belangrijk om, bij de behandeling van de neuslippenplooi, rekening te houden met het volume in de wangen en jukbeenderen.

Bent u geïnteresseerd in een neuslippenplooi-correctie? Klik hier voor het maken van een afspraak.

neuslippenplooiNa

Traangoot

Iedereen heeft weleens wallen. Vooral als je te weinig hebt geslapen. Er ontstaan dan vochtophopingen onder de ogen. Vanuit de middelste ooghoek ontstaat een groeve – de traangoot. Als u ouderwordt, wordt de huid dunner en kan het vocht minder makkelijk weg. Sterke wallen en traangoten kunnen dan als storend worden ervaren. Gelukkig zijn deze goed te behandelen.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Voor1 after klein
Voor2 after klein
3 before klein3 after klein

Jukbeenlift

Volle wangen en jukbeenderen geven het gezicht schoonheid en een jeugdige, zachte uitstraling. Is dit bij u minder het geval, dan kunnen wij dit goed behandelen door het volume op het jukbeen en vlak daaronder op de wang, aan te vullen. Met het opvullen van het jukbeen worden de contouren sterker en lijkt de kaaklijn optisch smaller. Het is belangrijk dat het karakter van uw gezicht niet verandert. Afhankelijk van uw huidtype en wensen, kiezen we voor Belotero of Radiesse.

Bent u geïnteresseerd in een jukbeenlift? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Strakkere kaaklijn

Schoonheid wordt vooral gedefinieerd door contouren. Met een mooie kaaklijn wordt de kin harmonieuzer en krijgt de mond meer uitdrukking.

Als u ouder wordt, kunt u te maken krijgen met oneffenheden in de contourlijnen, zoals bij de onderkaak. Gedeeltelijk worden deze oneffenheden veroorzaakt door een verzakking van weefsel en vet, vanuit het jukbeen en de wang. Oneffenheid kan ook ontstaan door zogenaamde botresorptie – vermindering van botweefsel. Soms treedt dit ook op als je een mondprothese draagt. Zulke oneffenheden kunnen we goed behandelen met het mooie en natuurlijke volume-effect van het middel Juvéderm Voluma.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling voor een strakkere kaaklijn? Klik hier voor het maken van een afspraak.

fillersNa
fillers
fillers

Kincorrectie

Heeft u een ingetrokken kin? Klein, kort of met putjes? Niet alleen zijn rimpeltjes en lijntjes, of juist een craqueléhuid op de kin, tegenwoordig goed op te lossen met de juiste injectable. Ook een ingetrokken kin, een te kleine of te korte kin, kan in de juiste proporties worden vormgegeven. De behandeling bestaat uit een aantal injecties, waarbij de best passende filler op precies de juiste plaats, en in de juiste hoeveelheid, wordt aangebracht. Voor de kincorrectie kunnen de hyaluronzuur-fillers en de Radiesse-filler uitkomst bieden. De behandeling duurt maximaal 30 minuten.

Bent u geïnteresseerd in een kin-correctie door middel van fillers? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Liquid facelift

De liquid facelift is een cosmetische behandeling waarmee lichte verslappingen in het gelaat worden hersteld met tijdelijke fillers. Deze nieuwe behandelmethode zorgt niet alleen dat het verloren volume wordt hersteld, maar ook dat het weer terug naar de oorspronkelijke plaats wordt gelift. Zo krijgt u uw jeugdigheid (gedeeltelijk) terug en een frisse en natuurlijke uitstraling. Uw rimpels zijn dus minder zichtbaar!

Voor deze behandeling is ongeveer 45 minuten nodig. Het resultaat is na twee weken optimaal. Bent u niet tevreden over het resultaat, dan kunt u vanaf 2 tot 4 weken na de behandeling terugkomen bij uw behandelaar voor een kosteloze controleafspraak.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

liquidliquid
liquidliquid

Halsverjonging en decolleté

De huid in de hals en het decolleté zien er soms minder elastisch en ouder uit dan de huid in het gezicht. Dit komt doordat de hals en het decolleté minder zweetklieren, bloedvaten en talgklieren bevatten. Daardoor zijn ze extra gevoelig voor beschadiging. Bovendien worden deze gebieden vaak slecht beschermd tegen schadelijke zonnestralen. Resultaat: huidverkleuring en rimpels.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling voor de verjonging van uw hals en decolleté?

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Handverjonging

Naarmate u ouder wordt, zult u merken dat de huid van uw handen dunner wordt. Met fillers wordt het volume onder de handhuid hersteld en krijgen handen weer een jonge en zachte uitstraling met minder opvallende lijnen, schaduwen, deukjes en rimpels. Een optimaal resultaat bereikt u met hyaluronzuur, een chemische peeling of een filler.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling voor de verjonging van uw handen? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Oorlelverjonging

Stoort u aan uw oorlellen? Onze deskundig en gecertificeerde injectables artsen helpen u graag! Naarmate we ouder worden veranderen onze oorlellen. Onze huid wordt dunner en zo verliezen oorlellen hun volume en worden wat rimpeliger. Daarnaast kunnen oorlellen ook zijn gaan hangen door het dragen van te zware oorbellen. Na een behandeling met hyaluronzuurfiller Belotero heeft u weer een steviger en mooier uitziende oorlel.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling voor de verjonging van uw oorlellen? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Acnelittekens verwijderen

Acne, in de volksmond ook wel jeugdpuistjes genoemd, is een huidaandoening waarbij kleine ontstekingen ontstaan in de huid. Iedereen krijgt er in de puberteit mee te maken, maar de ernst van de ontstekingen kan erg verschillen per persoon. Ernstige acne kan littekens in het gezicht veroorzaken, wat veel mensen niet mooi vinden. Het kan ook voor onzekerheid zorgen.

Wij helpen u hier graag vanaf. Het verwijderen van acnelittekens gebeurt met de Belotero Balance-filler. Deze wordt voornamelijk gebruikt om matige tot diepe rimpels te corrigeren, maar dus ook om littekens te corrigeren. De filler is precies te doseren en wordt zeer nauwkeurig toegediend. Belotero Balance werkt ook hydraterend, waardoor uw huid weer gaat stralen.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling tegen acnelittekens? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Midfacelift

Onder ‘midface’ verstaan we het jukbeen en de wangen. Door volumeverlies en verzakking van het vetweefsel en de huid, ontstaan tekenen van veroudering. Denk aan: de neuslippenplooi, wallen onder de ogen en ‘hamsterwangen’. Maar ook als u afvalt, wordt volumeverlies duidelijk zichtbaar. De huid van uw wangen zakt dan een beetje naar beneden.

Het volumeverlies van uw wangen is echter goed op te vangen met fillers. Met een midfacelift wordt opnieuw volume gebracht onder de huid en het vetweefsel van de wang, en wordt de huid gelift.

Gemiddeld is voor een midfacelift 2 tot 4 ml aan filler nodig. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de hoeveelheid filler die u nodig gaat hebben. Het effect van de behandeling blijft gemiddeld 12 maanden zichtbaar. Dit is afhankelijk van uw leeftijd, huidconditie en leefstijl. De uiterste marges zijn 6 tot 18 maanden. De behandeling duurt ongeveer 30 minuten.

Bent u geïnteresseerd in de midfacelift? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Neuscorrectie door middel van fillers

Bent u onzeker over uw neus? Of vindt u hem gewoon een beetje te groot of te scheef? Tegenwoordig is het mogelijk om een niet-chirurgische neuscorrectie door middel van fillers te ondergaan. Wij helpen u graag het gewenste resultaat te bereiken. De filler zorgt dat de neusbrug en neustip rechter worden, waardooruw neus rechter en korter lijkt. Het is een pijnloze behandeling en het resultaat is 12 tot 18 maanden zichtbaar.

Bent u geïnteresseerd in een neuscorrectie door middel van fillers? Klik hier voor het maken van een afspraak.

fillersneusfillers
neuscorrectie door middel van fillerneuscorrectie door middel van filler
neuscorrectie door middel van fillerneuscorrectie door middel van fillers
10% korting op vrouwendag. Klik hier voor meer informatie.
fillers