Fillers

Als de huid veroudert, ontstaan er gaandeweg rimpels. Wilt u graag het volume terugbrengen in uw gezicht? Lijnen en plooien laten opvullen? Of wilt u graag vollere lippen? Onze fillers zijn geschikt om de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen. Het effect van een dergelijke behandeling is tijdelijk, variërend van 6 tot 24 maanden.

Fillers zijn voor veel verschillende doeleinden geschikt. Naast het vergroten van de lippen of het opvullen van bijvoorbeeld de neuslippenplooi, worden fillers ook gebruikt om imperfecties van de neus te corrigeren. Verder worden fillers gebruikt om de kaaklijn te versterken. Maak een afspraak voor een gratis consult en vraag naar de mogelijkheden.

Wanneer ben ik geschikt voor een fillerbehandeling?

Voor een fillerbehandeling moet u 18 jaar of ouder zijn.

Wat kan ik na een fillerbehandeling verwachten?

Praktijk Gabriels werkt uitsluitend met wetenschappelijk onderzochte fillers. De meest voorkomende filler is hyaluronzuur. De merken waar wij mee werken, zijn: Belotero, Juvederm en Etermis. Hyaluronzuur is een glycosaminoglycaan. Dit is een stof die al van oorsprong in uw lichaam voorkomt – bijvoorbeeld in bindweefsel, epitheelweefsel en zenuwweefsel. Aangezien hyaluronzuur een lichaamseigen stof is, lost deze volledig op. Dit duurt tussen de 6 en 12 maanden.

Praktijk Gabriels gebruikt daarnaast volume bevorderende fillers van het merk Radiesse. Deze zijn zeer geschikt voor de contourvormen van het gelaat. Radiesse lost volledig op in het lichaam. Dit duurt tussen de 12 en 18 maanden.

tijdlijn filterbehandeling

Risico’s en complicaties bij fillers

Praktijk Gabriels werkt uitsluitend met wetenschappelijk onderzochte fillers. Toch bestaat er een kleine kans op een infectie of een allergische reactie. Beide risico’s zijn minimaal.

Hyaluronzuur-fillers kunnen worden opgelost met hyaluronidase – dan is het probleem verholpen. Roodheid en zwelling van de huid zijn normale verschijnselen tijdens, en kort na, de injecties. Deze verdwijnen meestal binnen een paar dagen.

Blauwe plekken (bloeduitstortingen) verdwijnen meestal binnen 1 week na de behandeling. Om deze snel te doen verdwijnen, kunt u het beste gedurende 20 minuten op de blauwe plek drukken, zodat het bloedvat dat open is gesprongen, weer dichtgaat. Alle fillers zijn tijdelijk. Problemen lossen zich doorgaans in de loop van de tijd vanzelf op.

Mocht zich, op het moment vlak voor uw behandeling, nog een actieve infectie in uw lichaam bevinden – zoals blaasontsteking of griep – dan raden wij de behandeling af. Wij adviseren u de behandeling tot ongeveer 1 maand na het einde van de infectie uit te stellen.

Fillerbehandelingen

Lipvergroting

Uw mond en lippen zijn de blikvangers van uw gezicht. Ze zijn vaak het eerste waar we naar kijken. Niet alleen gebruiken we onze lippen om te spreken, ze hebben ook een sensuele rol. De lippen vergroten kan heel natuurlijk en subtiel, met behoud van de balans in uw gezicht.

Mooie, stevige en volle lippen geven u een jeugdige uitstraling. Rimpels en lijntjes rond de mond, smalle lippen of een asymmetrische mond, kunnen tot het verleden behoren. Tegenwoordig is het mogelijk om de lippen te hebben, die u mooi vindt.

De Russian Method filler techniek

The Russian Method techniek is een lipbehandeling waarbij niet alleen de lip wordt gevuld, maar ook de liplijn. Daardoor krult de lip subtiel naar buiten toe.

Bent u geïnteresseerd in een lipvergroting? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Voor de lip filler

Voor de Russian Method

Na de lip filler

Na de Russian Method

BEFORE & AFTERS LIPVERGROTING
MEER BEFORE & AFTERS

Neuslippenplooi

De neuslippenplooi loopt aan beide kanten van de neus vanaf de neusvleugels naar de mondhoeken. Door ouderdom en jarenlang spreken en lachen, wordt deze plooi dieper. Dit kan een vermoeide uitdrukking geven. Met een vulmiddel wordt deze plooi verzacht. Afhankelijk van de diepte van de plooi en de huidstructuur, wordt een dikkere of dunnere gel gekozen. Met een aantal prikjes wordt deze gel onder de plooi gelegd, zodat een natuurlijke en frisse uitstraling ontstaat. Afhankelijk van de gekozen gel, blijft het resultaat een tot anderhalf jaar zichtbaar. Het is belangrijk om, bij de behandeling van de neuslippenplooi, rekening te houden met het volume in de wangen en jukbeenderen.

Bent u geïnteresseerd in een neuslippenplooi-correctie? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Voor de filler in de neuslippenplooi

BEFORE & AFTERS NEUSLIPPENPLOOI

Na de filler in de neuslippenplooi

MEER BEFORE & AFTERS

Traangoot

Iedereen heeft weleens wallen. Vooral als je te weinig hebt geslapen. Er ontstaan dan vochtophopingen onder de ogen. Vanuit de middelste ooghoek ontstaat een groeve – de traangoot. Als u ouderwordt, wordt de huid dunner en kan het vocht minder makkelijk weg. Sterke wallen en traangoten kunnen dan als storend worden ervaren. Gelukkig zijn deze goed te behandelen.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

Voor de traangoot filler

Na de traangoot filler

BEFORE & AFTERS TRAANGOOT
MEER BEFORE & AFTERS

Jukbeenlift

Volle wangen en jukbeenderen geven het gezicht schoonheid en een jeugdige, zachte uitstraling. Is dit bij u minder het geval, dan kunnen wij dit goed behandelen door het volume op het jukbeen en vlak daaronder op de wang, aan te vullen. Met het opvullen van het jukbeen worden de contouren sterker en lijkt de kaaklijn optisch smaller. Het is belangrijk dat het karakter van uw gezicht niet verandert. Afhankelijk van uw huidtype en wensen, kiezen we voor Belotero of Radiesse.

Bent u geïnteresseerd in een jukbeenlift? Klik hier voor het maken van een afspraak.

Voor de jukbeenlift en anti-rimpel behandeling

BEFORE & AFTERS JUKBEENLIFT

Na de jukbeenlift en anti-rimpel behandeling

MEER BEFORE & AFTERS

Strakkere kaaklijn

Schoonheid wordt vooral gedefinieerd door contouren. Met een mooie kaaklijn wordt de kin harmonieuzer en krijgt de mond meer uitdrukking.

Als u ouder wordt, kunt u te maken krijgen met oneffenheden in de contourlijnen, zoals bij de onderkaak. Gedeeltelijk worden deze oneffenheden veroorzaakt door een verzakking van weefsel en vet, vanuit het jukbeen en de wang. Oneffenheid kan ook ontstaan door zogenaamde botresorptie – vermindering van botweefsel. Soms treedt dit ook op als je een mondprothese draagt. Zulke oneffenheden kunnen we goed behandelen met het mooie en natuurlijke volume-effect van het middel Juvéderm Voluma.

Bent u geïnteresseerd in een behandeling voor een strakkere kaaklijn? Klik hier voor het maken van een afspraak.

De filler word geïnjecteerd in de kaaklijn.

De filler word geïnjecteerd in de kaaklijn.

Voor de fillers

Na de fillers

BEFORE & AFTERS KAAKLIJN