Medische specialisten – Chirurgie

Drs. Robin Snijders

In 2016 rondde drs. Robin Snijders zijn studie Geneeskunde af aan de Universiteit van Amsterdam. Hierna begon hij bij de algemene chirurgie aan de slag. Vervolgens specialiseerde hij zich op het gebied van injectables en kleine aangezichtschirurgie. De cosmetische geneeskunde had immers zijn aandacht getrokken. Nu houdt hij zich bezig met het subtiel verfrissen van het gezicht door middel van fillers en botox.

Lees meer over Drs. Robin Snijders
Arjan damen

Drs. Cedric de Mahieu

Drs. Cedric de Mahieu verzorgd meer dan 25 jaar op excellente wijze goed onderzochte en moderne technieken. Cedric studeerde aan de Universiteit van Leuven en is hier in 1984 gepromoveerd. De cosmetische en ethische geneeskunde trok vanaf 1992 zijn interesse, dit was toen een nieuwe discipline. Hij studeerde vanaf 1992 tot en met 1996 de esthetische en cosmetische geneeskunde aan de Universiteit van Charleroi. Dr. de Mahieu is gespecialiseerd in liposuctie en lipofilling.

Lees meer over Drs. Cedric de Mahieu
Arjan damen

Dr. Arjan Damen

Medisch directeur dr. A.L.W.A.M. Damen studeerde geneeskunde in Nijmegen vanaf 1981 en behaalde zijn artsexamen in 1989. Van 1995 tot en met 1998 deed hij de opleiding tot plastisch chirurg in het Academisch Ziekenhuis te Groningen.

Lees meer over Dr. Arjan Damen
Arjan damen

Dr. C. Wever

Heeft zich sinds 2007 als KNO-arts geheel toegelegd op de aangezichtschirurgie, en is een van de meest bedreven chirurgen van Nederland op dit gebied. Als één van de weinigen beheerst hij vrijwel alle cosmetische behandelingen aan het gelaat.

Lees meer over Dr. C. Wever
medische specialisten

Dr. Pieter Hupkens 

Dr. P. Hupkens studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna verbleef hij in de Verenigde Staten voor wetenschappelijk onderzoek. Na zijn opleiding algemene chirurgie specialiseerde hij zich in 2005 tot plastisch chirurg aan het RadboudUMC in Nijmegen

Lees meer over Dr. Pieter Hupkens
medische specialisten

Drs. Patrice Grabietz 

Drs. Grabietz werd geboren in Enschede en is daar ook opgegroeid. Momenteel woont hij samen met zijn gezin in Den Haag. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en liep stages aan de Universiteit van Kaapstad, Harvard Medical School en Tufts Medical School in Boston.

Lees meer over Drs. Patrice Grabietz
medische specialisten

Dr. Wim Verhaeghe

Dr. Wim Verhaeghe studeerde geneeskunde en tandheelkunde aan de UGent. Aan het UZ Gent specialiseerde dr. Verhaeghe zich als resident en als adjunct-kliniekhoofd.

Dr. Verhaeghe is een mond-, kaak- en aangezichtschirurg die daarnaast ook gespecialiseerd is in tandheelkunde en implantologie. Daarbovenop heeft hij een grote interesse in hoofd- en halsoncologie en de orthognatische chirurgie in het kader van dysgnathie, slaapapneu-syndroom en genderdysforie.

Lees meer over Dr. Wim Verhaeghe
W. Verhaeghe FFS

Dr. Dries Opsomer

Dr. Dries Opsomer – een jonge arts uit Gent, België – heeft behoorlijk wat research, publicaties en presentaties op zijn naam staan. Dr. Opsomer studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Gent. Na zijn traject algemene heelkunde in Antwerpen specialiseerde hij als Plastisch en Esthetisch Chirurg in Kortrijk en Gent. Momenteel is hij bezig met een bijkomende vorming in de VS.

Lees meer over Dr. Dries Opsomer
medische specialisten

Drs. Joke Haartsen 

Drs. J. Haartsen heeft ruim twintig jaar ervaring als gynaecoloog. Na afronding van haar studie geneeskunde aan de Universiteit van Maastricht in 1986, voltooide ze haar specialisatie in Verloskundige & Gynaecologie in Heerlen en Maastricht in 1995.

Lees meer over Drs. Joke Haartsen
medische specialisten

Drs.  Awat Hassan

Dr. A. Hassan is geboren in Irak, maar woont sinds 1999 al in Nederland. Zij studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht. Haar laatste jaar heeft zij voltooid op de afdeling plastische chirurgie in het Maxima Medisch Centrum Veldhoven/Eindhoven. In eerste instantie koos Awat Hassan voor een opleiding tot Traumachirurg in Duitsland.

Lees meer over Drs. Awat Hassan
medische specialisten

Drs. Oran Ayubi

Drs O. Ayubi is een BIG-geregistreerd arts, gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botuline-toxine en fillers. Ze werkt met hoogwaardige producten en heeft een goede dosis kennis op het cosmetische vakgebied. Haar passie is schoonheid, symmetrie en balans in het gezicht van iedere cliënt te bewaken.

Lees meer over Drs. Oran Ayubi
medische specialisten