Drs. Patrice Grabietz 

PLASTISCH CHIRURG
BIG-registratienummer: 69048565201

Behandelingen:

  • Borstvergroting
  • Borstlift

  • Borstprothesewissel

  • Buikwandcorrectie

  • Bilvergroting

  • Transgenders

Reviews van patiënten van Drs. Patrice Grabietz
drs.

“Patiënten die ik op mijn spreekuur ontmoet, praten vaak over onzekerheden over hun lichaam. Zij worden daardoor belemmert in hun dagelijks leven. Ik ben plastisch chirurg geworden om deze belemmeringen weg te kunnen nemen.”

Drs. Grabietz werd geboren in Enschede en is daar ook opgegroeid. Momenteel woont hij samen met zijn gezin in Den Haag. Hij studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Utrecht en liep stages aan de Universiteit van Kaapstad, Harvard Medical School en Tufts Medical School in Boston. Zijn specialisatie begon hij in 2001 in het Maasstad Ziekenhuis te Rotterdam, waarna hij zijn specialisatie in de plastische chirurgie voortzette in het UMCG in Groningen. Daar heeft hij veel ervaring op kunnen doen met operaties bij transgenders.

Na afronding van zijn opleiding tot plastisch chirurg, specialiseerde hij zich in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam verder in de reconstructieve chirurgie van het hoofd- en halsgebied, en de reconstructieve borstchirurgie. Hierna was hij nog enige tijd verbonden aan het Medisch Centrum Haaglanden in Den Haag.

Naast het werk speelt drs. Grabietz de basgitaar in een band en maakt hij graag muziek met zijn twee jonge kinderen.

Wilt u meer informatie? Maak dan een afspraak voor een consult.

Afspraak maken