Mission statement

Praktijk Gabriels

De missie van Praktijk Gabriels is het bieden van uitzonderlijke zorg en service. Ons doel is om tevredenheid te creëren door persoonlijke aandacht, uitstekende klantenservice en persoonlijke behandelplannen. Op deze manier hoop ik, Diana Gabriels, mijn klanten te binden, voor nu en voor later.

Daarnaast staat Praktijk Gabriels voor kwaliteit en veiligheid. Wij geloven dat het uw recht en onze plicht is, om onze expertise tot in het maximaal mogelijke te gebruiken, en u de informatie te geven die nodig is, om te voldoen aan uw wensen, binnen het kader van veilige zorg.

Onze doelen zijn de kwaliteit van leven, het gevoel van welzijn en het zelfvertrouwen te vergroten.

Diana Gabriels op YouTube

Mijn naam is Diana Gabriels en ik wil op mijn kanaal mijn verhalen met mensen delen. Verhalen waaraan je je kunt spiegelen of een voorbeeld nemen. Het is mijn missie om uit mijn eigen comfort zone te stappen, lief en leed bespreekbaar te maken en anderen hierbij, en hiermee, te helpen. Sterker nog, ik wil graag een voorbeeldfunctie vervullen.
Volg hoe ik probeer een betere versie van mezelf te worden en hoe ik anderen inspireer. Je bent nooit te oud om iets nieuws in het leven aan te pakken. Het maakt niet uit waar je vandaan komt, hoe jong of oud je bent. Het gaat erom wat je ermee doet!

Diana Gabriels sportaholic, mother, youtube, entrepreneur