Avenue Carnisse 221-231 2993 MD Barendrecht
Wij zijn 365 dagen per jaar van 7:00 uur tot 21:00 uur geopend

Privacy Statement

De besloten vennootschap D.V. MANAGEMENT B.V, gevestigd te Barendrecht en kantoorhoudende aldaar aan de Avenue Carnisse 221 (2993 MD), ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 34143894 en vestigingsnummer 000008207089, handelende onder de naam Praktijk Gabriels

Verklaart:

Praktijk Gabriels houdt zich – kort gezegd – bezig met het geven van advies, de bemiddeling en het uitvoeren van medisch esthetische behandelingen op het gebied van gezichts- en lichaamscorrecties alsmede dieetbegeleiding.

Praktijk Gabriels maakt in het kader van haar bedrijfsvoering gebruik van persoonsgegevens en verwerkt deze volgens de regelgeving, zoals neergelegd in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Persoonsgegevens
De persoonsgegevens die Praktijk Gabriels verwerkt zijn de volgende: voor- en achternaam, geslacht, geboortedatum, geboorteplaats, adresgegevens, telefoonnummer, email adres, BSN, gezondheid, inclusief naam en adres van medisch specialist bij wie u onder behandeling bent (geweest).

Doel verwerking van persoonsgegevens
De verwerking van persoonsgegevens vindt plaats onder de verantwoordelijkheid van Praktijk Gabriels en wel voor de volgende doelen: het nakomen van de behandelovereenkomst met u, het verlenen van diensten aan u, het informeren van u over wijzigingen van onze diensten en producten, het afleveren van goederen en diensten bij u, het verzenden en afhandelen van facturen en betalingen, het verzenden van nieuwsbrieven en/of reclame en/of in het geval Praktijk Gabriels een wettelijke plicht heeft uw gegevens te verwerken en te bewaren.

Persoonsgegevens delen met derden
Praktijk Gabriels deelt uw gegevens na daartoe van u verkregen toestemming enkel met derden indien dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de behandelovereenkomst die met u is gesloten en/of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met de betreffende derden hebben wij een verwerkersovereenkomst gesloten om te zorgen voor dezelfde mate van vertrouwelijkheid en beveiliging. Het delen van uw gegevens met derden geschiedt via Medicore of via een door Zivver beveiligde emailbox.

Inzage in persoonsgegevens
U kunt aan Praktijk Gabriels verzoeken uw gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen, aan welk verzoek Praktijk Gabriels zal voldoen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Praktijk Gabriels en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens waarover Praktijk Gabriels van u beschikt in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie te sturen, welk verzoek gestuurd kan worden naar afschriftdossier@dianagabriels.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, wordt u verzocht een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen, waarbij u uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en BSN zwart kunt maken  ter bescherming van uw privacy. Praktijk Gabriels reageert zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Bewaren van persoonsgegevens
Praktijk Gabriels bewaart uw gegevens niet langer dan noodzakelijk is voor het doel waarvoor zij worden bewaard, tenzij Praktijk Gabriels wettelijk gehouden is uw gegevens langer te bewaren.

Cookies
Praktijk Gabriels gebruikt alleen technische en functionele cookies, alsmede analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die Praktijk Gabriels gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Zij zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kan Praktijk Gabriels hiermee haar website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Vragen of Klachten
Praktijk Gabriels neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via afschriftdossier@dianagabriels.nl.

Praktijk Gabriels wijst tevens op de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via deze link.

Contact
Voor nadere vragen kunt u terecht bij onze Functionaris Gegevensbescherming J. Verweijen (joanna@dianagabriels.nl).

DV Management B.V.
h.o.d.n. Praktijk Gabriels
Avenue Carnisse 221
2993 MD Barendrecht
0180-439001

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlPraktijk Gabriels is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering
Sluiten