Het ondersteunend team

Bouchra Ben Hammou
Bouchra Ben HammouConsultant
Bouchra versterkt ons ondersteunend team en werkt sinds vorig jaar bij Praktijk Gabriels. Zij was op zoek naar een leuke uitdaging en kwam via haar beste vriendin terecht bij ons terecht. Geen dag is voor haar hetzelfde en ze ontmoet naar eigen zeggen veel mensen met bijzondere verhalen. Bouchra draagt zorg voor de OK-planning, prothese check en controles en het kan zomaar zijn dat u haar aan de lijn krijgt als u naar de praktijk belt.

Ze heeft een passie voor lekker eten, uiteraard met liefdevolle en gezellige mensen om haar heen.

Mylène Ceelen
Mylène CeelenReceptioniste
In december is Mylène via Praktijk Gabriels geopereerd. Na een leuke controle bij Sabina, stuurde zij haar cv op en mocht zij op gesprek komen.

Mylène vindt het leuk om contact te hebben met de klanten en hen op hun gemak te stellen. “Een operatie heeft zoveel positieve invloed op iemand’s zelfvertrouwen. Dat vind ik leuk om te zien.”

Verder ben is Mylène graag aan het sporten en reizen

Suzanna Diepstraten
Suzanna DiepstratenConsultant
Bariatrisch consultant

Na het beëindigen van Suzanna’s onderneming was zij op zoek naar een energieke functie. Haar zus Sabina is al enige tijd werkzaam voor Diana Gabriels. Via haar kwam ze dus terecht bij de praktijk. “Het is gevarieerd werk en ik ben graag in contact met mensen.”

Sinds kort gaat Suzanna ook het team als bariatrisch consultant ondersteunen. Daarnaast doet zij aan boksen en maakt ze het liefst herinneringen met haar vriend en dochtertje.”

Sabina Diepstraten
Sabina DiepstratenKwaliteitsmedewerker
In 2018 is gecertificeerde verzorgende Sabina begonnen bij Praktijk Gabriels. Al gauw werd zij kwaliteitsmedewerker en vloog ze naar Engeland voor de training Tattoo verwijderen. Ook het feit dat Sabina zelf al een tijdje in gevecht is met haar gewicht schept een band met het bedrijf. In 2019 ging ze onder het mes bij drs. Patrice Grabietz en onderging een mommy make-over. Ze begrijpt dus heel goed hoe mensen zich voelen die bij Praktijk Gabriels binnen komen.
De baan is erg divers en de klant staat echt centraal. Het face-to-face contact met mensen vindt Sabina erg leuk. Toen ze op haar eerste dag binnen kwam was ze best nerveus, maar ze werd naar eigen zeggen erg warm ontvangen door haar collega’s. “Je voelt je meteen welkom bij Praktijk Gabriels. Dat is fijn.”
Robina de Klerk
Robina de KlerkMedewerker ondersteunend team
Robina werkt al ruim drie jaar voor Diana Gabriels. Zij kwam hier terecht omdat zij haar borsten wilde laten doen. Zij is een harde werker en hoopt lang bij Praktijk Gabriels te mogen werken. Ze vindt het een leuke werkplek en kan het goed vinden met haar collega’s. Het is een druk bedrijf en geen dag of klant is hetzelfde, maar dat vindt Robina geen probleem. De dagen vliegen voorbij en ze zit helemaal op haar plek.

Buiten het werk is Robina graag aan het winkelen en wandelen met haar hondje. Uiteten en op vakantie gaan mag natuurlijk niet ontbreken.

Kelly Martodikromo
Kelly MartodikromoKwaliteitsmedewerker
Zodra Kelly van een oud-collega hoorde dat Diana Gabriels personeel zocht, twijfelde ze geen moment en solliciteerde zij voor de functie medewerker ondersteunend team.

Naast het ontvangen van klanten bij de receptie en andere klantenservice werkzaamheden, staat zij artsen bij tijdens spreekuren en onderhoudt ze de kwaliteit van de praktijk.
“Ik vind het leuk om klanten te zien stralen na een ingreep!”

Romina Murtinu
Romina MurtinuMedewerker ondersteunend team
Romina is de jongte binnen de praktijk. Tijdens haar eerste jaar van de studie huidtherapie, is haar interesse ontstaan om bij te dragen aan het zelfvertrouwen van anders door een mooier zelfbeeld. Daarom besloot Romina te solliciteren bij Praktijk Gabriels.
“Van tevoren is nooit te zeggen hoe de werkdag gaat lopen. Alle klanten/patienten zijn anders en verdienen de beste service en aandacht.”
Romina voelt zich helemaal op haar plek omdat het team nauw samenwerkt en er een goede teamspirit hangt.
Naast haar werk vindt ze het fijn om te gaan sporten en gaat ze regelmatig uit met haar vrienden.