Het ondersteunend team

Leyla Ramzi
Leyla RamziDoktersassistente
Leyla doet de nacontroles van drs. Joke Haartsen en plastische ingrepen. Daarnaast verwijdert zij tatoeages en voert zij Plasma pen behandelingen uit.

Leyla is sinds 1 oktober 2019 werkzaam bij Praktijk Gabriels. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van wondverzorging. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages en Plasma pen behandelingen. Leyla werkt op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag.

Mylène
MylèneReceptioniste
In december is Mylène via Praktijk Gabriels geopereerd. Na een leuke controle bij Sabina, stuurde zij haar cv op en mocht zij op gesprek komen.

Mylène vindt het leuk om contact te hebben met de klanten en hen op hun gemak te stellen. “Een operatie heeft zoveel positieve invloed op iemand’s zelfvertrouwen. Dat vind ik leuk om te zien.”

Verder ben is Mylène graag aan het sporten en reizen

Romina Murtinu
Romina MurtinuMedewerker ondersteunend team
Romina is de jongte binnen de praktijk. Tijdens haar eerste jaar van de studie huidtherapie, is haar interesse ontstaan om bij te dragen aan het zelfvertrouwen van anders door een mooier zelfbeeld. Daarom besloot Romina te solliciteren bij Praktijk Gabriels.
“Van tevoren is nooit te zeggen hoe de werkdag gaat lopen. Alle klanten/patienten zijn anders en verdienen de beste service en aandacht.”
Romina voelt zich helemaal op haar plek omdat het team nauw samenwerkt en er een goede teamspirit hangt.
Naast haar werk vindt ze het fijn om te gaan sporten en gaat ze regelmatig uit met haar vrienden.
Sabina Diepstraten
Sabina DiepstratenKwaliteitsmedewerker
In 2018 is gecertificeerde verzorgende Sabina begonnen bij Praktijk Gabriels. Al gauw werd zij kwaliteitsmedewerker en vloog ze naar Engeland voor de training Tattoo verwijderen. Ook het feit dat Sabina zelf al een tijdje in gevecht is met haar gewicht schept een band met het bedrijf. In 2019 ging ze onder het mes bij drs. Patrice Grabietz en onderging een mommy make-over. Ze begrijpt dus heel goed hoe mensen zich voelen die bij Praktijk Gabriels binnen komen.
De baan is erg divers en de klant staat echt centraal. Het face-to-face contact met mensen vindt Sabina erg leuk. Toen ze op haar eerste dag binnen kwam was ze best nerveus, maar ze werd naar eigen zeggen erg warm ontvangen door haar collega’s. “Je voelt je meteen welkom bij Praktijk Gabriels. Dat is fijn.”