WELKOM!

Diana’s advies- en bemiddelingspraktijk werkt uitsluitend samen met artsen en klinieken, die vooraf door ons zijn goedgekeurd. Om onze kwaliteit te waarborgen, controleren wij als praktijk continu of deze artsen en klinieken blijven voldoen aan de hoge standaarden van Diana Gabriels. De missie van Praktijk Gabriels is het bieden van uitzonderlijke zorg en service. Ons doel is om tevredenheid te creëren door persoonlijke aandacht, uitstekende klantenservice en persoonlijke behandelplannen. Op deze manier hoop ik, Diana Gabriels, mijn klanten te binden, voor nu en voor later.

‘Bariatrie’ is de verzamelnaam voor alle ingrepen waarmee overgewicht wordt tegengegaan. Denk aan: de maagballon, maagband, gastric sleeve en gastric bypass. Wij begrijpen heel goed dat het een hele stap is om een eerste afspraak voor een bariatrische ingreep te maken. Daarom kunt u van ons verwachten dat wij u hierin – als u dat wilt, natuurlijk – volledig zullen ondersteunen. We raden u aan om uw partner, of een goede bekende, mee te nemen naar het eerste consult. Benieuwd naar de resultaten? Bekijk hier de voor en na-foto’s van patiënten.

De maagballon bijvoorbeeld is geschikt voor mensen die al van alles hebben geprobeerd om af te vallen, maar daarna nog meer zijn aangekomen. De maagballon is ook geschikt voor mensen met een extreem overgewicht, die niet voor een operatieve ingreep willen kiezen. U komt in aanmerking voor een maagballon vanaf een BMI van 29. Deze tijdelijke maagballon kennen we al. Maar dat u deze nu ook kunt inslikken is nieuw. Deze doorslikbare maagballon is ’s werelds eerste maagballon die zonder operatie ruimte inneemt in de maag en u een vol gevoel geeft.

Wat zijn de voordelen van de doorslikbare maagballon?

• Zes maanden gewichtsverlies programma incl. dieet, voortgangsrapportage door middel van een begeleider
• Gepersonaliseerde voedingscoach programma
• Geen restrictie op fysieke activiteiten
• Voller gevoel met minder eten, zonder honger of extreem dieet • Geen verdoving, echo of operatie
• Na drie dagen kunt u weer aan het werk • Loopt vanzelf leeg en verlaat het lichaam via natuurlijke wijze.

Waarschuwing

Wist u dat u vanaf 20 kilo overgewicht verhoogde kans heeft op:
▪Hoge bloeddruk
▪Suikerziekte
▪Pijnlijke gewrichten
▪Hoog cholesterol
En wist u dat een overgewicht van 20 tot 30 kilo kan leiden tot een verkorte levensduur tot wel 10 jaar?

Overweegt u een maagverkleining en heeft u hulp nodig bij uw strijd tegen overgewicht? Maak online een afspraak bij onze consultants voor GRATIS advies. Praktijk Gabriels is 7 dagen per week telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 21.00 uur voor het beantwoorden van uw vragen.

Let op: Praktijk Gabriels fungeert als bemiddelaar. Wij adviseren een behandeling aan bij een BMI tussen 29 en 39 omdat de risico van de operatie beperkt wordt. Aanmelding en vervolgafspraken worden aangeboden door heel Nederland. Onze patiënten worden onder de verantwoordelijkheid van en in een bariatrisch centrum in België behandeld.

Wij geven GRATIS ADVIES in:

📍#ALMERE BUITEN 𝘉𝘦𝘢𝘶𝘵𝘺 𝘐𝘤𝘰𝘯, 𝘒𝘰𝘱𝘱𝘦𝘭𝘥𝘳𝘦𝘦𝘧 3, 1334𝘉𝘑
📍#ANTWERPEN 𝘓𝘶𝘪𝘵𝘦𝘯𝘢𝘯𝘵 𝘓𝘪𝘱𝘱𝘦𝘯𝘴𝘭𝘢𝘢𝘯 66
📍#BARENDRECHT 𝘈𝘷𝘦𝘯𝘶𝘦 𝘊𝘢𝘳𝘯𝘪𝘴𝘴𝘦 221, 231 & 50
📍#DEN_HAAG 𝘉𝘦𝘯𝘰𝘰𝘳𝘥𝘦𝘯𝘩𝘰𝘶𝘵𝘴𝘦𝘸𝘦𝘨 227𝘉
📍#EINDHOVEN 𝘈𝘢𝘭𝘴𝘵𝘦𝘳𝘸𝘦𝘨 322
📍#OISTERWIJK 𝘔𝘰𝘦𝘳𝘨𝘦𝘴𝘵𝘦𝘭𝘦𝘸𝘦𝘨 32 𝘔
📍#UDEN 𝘙𝘰𝘯𝘥𝘸𝘦𝘨 2
📍#UTRECHT 𝘞𝘪𝘯𝘵𝘩𝘰𝘯𝘵𝘭𝘢𝘢𝘯 4-6
📍#VUGHT 𝘉𝘰𝘴𝘴𝘤𝘩𝘦𝘸𝘦𝘨 2

Gespreide betaling

Het kan voorkomen dat u een cosmetische behandeling wenst, maar daarvoor op dat moment niet over voldoende geld beschikt. Dan kunt u kiezen voor gespreide betaling (ook wel: op afbetaling). Dit is mogelijk vanaf €50,- per maand. Wij werken samen met de Rotterdamse financieringsmaatschappij Van Lent & Partners. Via ons doet u bij hen de aanvraag voor gespreide betaling voor de cosmetische ingreep. Omdat u een betalingsverplichting aangaat, vraagt Van Lent & Partners om een aantal zekerheden. Klik hier om de voorwaarden te bekijken of bel naar 010-2888 111.

Meer resultaten van de: Gastric Bypass, Gastric Sleeve, Maagballon en Maagband
Maagballon
Maagband
Gastric sleeve
Gastric bypass
Voedingssupplementen
overgewicht

BMI Calculator

ft
in
lbs
cm
kg