Browminent

Veel vrouwen gebruiken dagelijks make-up, om de pluspunten van het gezicht te accentueren. De wenkbrauwen zijn erg belangrijk voor een goede gezichtsuitdrukking en deze worden dan ook vaak bijgetekend of versterkt door make-up. Maar hoe fijn zou het zijn als u die make-up niet meer nodig hebt en ’s ochtends uw wenkbrauwen kunt overslaan in het make-up ritueel? Wij hebben nu de behandeling voor u: Browminent!

Hoe gaat de browmiment in zijn werk?

De browminent behandeling wordt uitgevoerd door Jacqueline Hoornweg en is gespecialiseerd als huidadviseur, visagist en adviseur voor cosmetische tatoeages. Wanneer u de behandeling wilt laten uitvoeren gaat u eerst in gesprek met Jacqueline. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven waarom u de behandeling wilt laten uitvoeren. Daarnaast zullen jullie bespreken hoe uw ideale wenkbrauw eruitziet en zal er een kleur worden bepaald. Wanneer alles is besproken zal de behandeling starten.

Jacqueline maakt voor de browminent gebruik van de revolutionaire hairstroke techniek. Deze techniek is in de laatste jaren erg populair geworden, omdat het voor een natuurlijke wenkbrauw zorgt. De naald die gebruikt wordt is erg dun en laat oppervlakkig inkt achter. Op deze manier kunnen er hele precieze haartjes bijgetekend worden in de wenkbrauw. Zo blijft er dus nog wel huid te zien en dat zorgt voor een natuurlijk effect.

Voor wie is de browminent behandeling geschikt?

Vooral voor jonge vrouwen met een druk bestaan is permanente make up een uitkomst. Maar niet te vergeten voor dames waarvan de jaren beginnen te tellen, kan het een enorme oppepper zijn. Verder is het ideaal voor iedereen die geen dagelijkst make up wilt dragen. Ook is deze behandeling geschikt voor mannen en vrouwen met lichte of dunne wenkbrauwen. Ook biedt deze behandeling de oplossing als u allergisch bent voor make up.

Wat zijn de voordelen van de browminent behandeling?

U hoeft nooit meer uw wenkbrauwen bij te tekenen
Het accentueert de pluspunten van het gezicht.
De vorm van de wenkbrauwen worden geoptimaliseerd;
Gratis en vrijblijvend advies.

Wat kan ik na een browminent behandeling verwachten?

Deze techniek heeft wel sneller een touch-up nodig dan bij andere permanente make-up, omdat het pigment oppervlakkig in de huid wordt getatoeëerd. Dit betekent dat het pigment sneller vervaagt, waardoor er vaak een herhaal afspraak moet worden gemaakt.

Wilt u zelf eerst zien hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan de browminent behandeling van Tamara Elbaz op ons YouTube kanaal!

10% korting op vrouwendag. Klik hier voor meer informatie