Eye en lipliner

Permanente make up is het inbrengen van pigment in de huid. De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen, eyeliner en de lippen.
Zijn uw wenkbrauwen niet goed van vorm? Loopt uw eyeliner altijd uit? Blijft uw liplijn niet goed zitten? Bent u allergisch voor make up? Kunt u zich niet meer goed opmaken zonder bril? Permanente make-up biedt dan dé oplossing!

Wat is een eye en lip liner?

Permanente make up is het inbrengen van pigmenten in de huid. De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen, eyeliner en de lippen. Lippigmentatie (ofwel blossom lips) is een semipermanente make up wat toegepast wordt door middel van een machinaal naald.

Hoe gaat de eye en lip liner behandeling in zijn werk?

Tijdens een consult met Jacqueline Hoornweg wordt er besproken waar u aan stoort en gekeken naar wat het beste bij u zou passen. Soms kan een subtiele lip lijn met schaduw voldoende zijn. Hierbij wordt een techniek gebruikt o de lippen te egaliseren en een natuurlijke opvulling van de lippen te creëren.  Hierdoor zullen uw lippen natuurlijk voller lijken.

Daarnaast is het mogelijk om de lippen volledig in te kleuren om een mooie egale lip kleur te creëren.

De vale kleur wordt weer levendig en de lippen zien er egaal en verzorgd uit. Samen met onze specialist kan de kleur naar wens worden bepaald. De duur van de behandeling is gemiddeld tussen 1 a 1,5 uur.

Voor wie is de eye en lipliner behandeling geschikt?

Vooral voor jonge vrouwen met een druk bestaan is permanente make up een uitkomst. Maar niet te vergeten voor dames waarvan de jaren beginnen te tellen, kan het een enorme oppepper zijn. Verder is het ideaal voor iedereen die geen dagelijkst make up wilt dragen en waarbij de kleur van de lippen valer is geworden en de contouren vervaagd zijn. Ook is deze behandeling geschikt voor mannen en vrouwen met lichte of dunne wimpers. Ook biedt deze behandeling de oplossing als u allergisch bent voor make up.

Wat zijn de voordelen van de eye en lip liner behandeling?

  • Vollere lippen door een zichtbare lipliner

  • Optisch grotere lippen

  • Natuurlijke ooglift

  • Een licht opgemaakte look wordt gecreëerd

  • Kale plekken op de wimperrand worden opgevuld

Wat kan ik na een eye en lip liner behandeling verwachten?

Na de behandeling kan enige roodheid aanwezig zijn, maar deze zal binnen een uur wegtrekken. Jacqueline Hoornweg zal u tevens optimaal adviseren over de nazorg. Na 4 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar en kan er indien gewenst een nabehandelingsafspraak worden ingepland. Het resultaat zal gemiddeld twee jaar tot anderhalf jaar zichtbaar zijn. Daarna zal het resultaat geleidelijk afnemen.

10% korting op vrouwendag. Klik hier voor meer informatie