Fusion brow

browminent
browminent

Wat is fusion brow?

De nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up met een wonderbaarlijk natuurlijk resultaat. Met fusionbrow worden er ultrafijne haartjes gecreëerd van verschillende diktes en in combinatie met een schaduwtechniek. Dit geeft een natuurlijk, realistisch en strak resultaat.

Deze techniek wordt zo nauwkeurig uitgevoerd dat de kwaliteit van hoogwaardig niveau is. Door deze techniek heeft u mooie maar ook strakke en goed gevormde wenkbrauwen. Een belangrijk aspect voor het creëren van een natuurlijke wenkbrauw is het creëren van een natuurlijk haargroei. Deze techniek wordt ook wel de 6D-techniek genoemd. Het gaat hierbij om precisiewerk waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat. Een aangepaste stijl is geschikt voor elke vrouw of man, ongeacht de etnische afkomst, leeftijd of huidtype.

Voor wie is de fusion brow geschikt?

De fusion brow is geschikt voor alle mannen en vrouwen die een gedeelte van de wenkbrauwen missen, weinig tot geen haar hebben of lichte dunnen wenkbrauwen hebben.

Wat zijn de voordelen van de fusion brow?

  • Niet van echt te onderscheiden;

  • Imperfecties van de wenkbrauwen worden gecorrigeerd;

  • De vorm van de wenkbrauwen worden geoptimaliseerd;

  • Geschikt voor vrouw en man;

  • Gratis en vrijblijvend advies.

Wat kan ik na een fusion brow behandeling verwachten?

Na de behandeling kan enige roodheid aanwezig zijn, maar deze zal binnen een uur wegtrekken. Jacqueline Hoornweg zal u tevens optimaal adviseren over de nazorg. Na 4 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar en kan er indien gewenst een nabehandelingsafspraak worden ingepland. Het resultaat zal gemiddeld een jaar zichtbaar zijn. Daarna neemt het resultaat geleidelijk af.

10% korting op vrouwendag. Klik hier voor meer informatie