lippigmentatie

Wat is lippigmentatie?

Permanente make up is het inbrengen van pigmenten in de huid. De meest gevraagde behandelingen hebben betrekking op de wenkbrauwen, eyeliner en de lippen. Lippigmentatie (ofwel blossom lips) is een semipermanente make up wat toegepast wordt door middel van een machinaal naald.

Hoe gaat de lip pigmentatie behandeling in zijn werk?

Tijdens een consult met Jacqueline Hoornweg wordt er besproken waar u aan stoort en gekeken naar wat het beste bij u zou passen. Soms kan een subtiele lip lijn met schaduw voldoende zijn. Hierbij wordt een techniek gebruikt om de lippen te egaliseren en een natuurlijke opvulling van de lippen te creëren. Hierdoor zullen uw lippen natuurlijk voller lijken.

Daarnaast is het mogelijk om de lippen volledig in te kleuren om een mooie egale lip kleur te creëren.

De vale kleur wordt weer levendig en de lippen zien er egaal en verzorgd uit. Samen met onze specialist kan de kleur naar wens worden bepaald.

Voor wie is de lip pigmentatie behandeling geschikt?

Vooral voor jonge vrouwen met een druk bestaan is permanente make up een uitkomst. Maar niet te vergeten voor dames waarvan de jaren beginnen te tellen, kan het een enorme oppepper zijn. Verder is het ideaal voor iedereen die geen dagelijkst make up wilt dragen en waarbij de kleur van de lippen valer is geworden en de contouren vervaagd zijn.

Wat zijn de voordelen van de lip pigmentatie behandeling?

  • Mooiere vorm (aflijning)

  • Natuurlijke assymetrie

  • Optisch grotere lippen

  • Mooiere kleur van lippen ; natuurlijke tinten of donkere tinten (warm/koud)

  • Pigmentverlies op de lippen worden weggewerkt

  • Donkere lippen worden lichter

Wat kan ik na een lip pigmentatie behandeling verwachten?

Voor het beste resultaat raden wij twee behandelingen aan. Na de behandeling kan enige roodheid aanwezig zijn, maar deze zal binnen een uur wegtrekken. Jacqueline Hoornweg zal u tevens optimaal adviseren over de nazorg. Na 4 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar en kan er indien gewenst een vervolgafspraak worden ingepland. Het resultaat zal gemiddeld een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar zijn. Daarna zal het resultaat geleidelijk afnemen.

10% korting op vrouwendag. Klik hier voor meer informatie