Micro blading

Wat is microblading?

Deze handgemaakte wenkbrauwen worden gemaakt met een nieuwe haarstrooktechniek in de wereld van de permanente make-up. 

De ultrafijne steriele naalden worden geplaatst in een manuele pen. Deze naalden zijn flinterdun waardoor de haartjes die gepigmenteerd worden op de wenkbrauwen erg fijn zijn. 

Met microblading brengen we pigment onder de huid met een glijdende, vegende beweging. Het gaat hier om precisiewerk waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat. Een aangepaste stijl microblading is geschikt voor elke vrouw, man ongeacht de etnische afkomst, leeftijd of huidtype.

Hoe gaat micro blading in zijn werk?

We starten met een intakegesprek waarin we uw wensen bespreken. Daarnaast bekijken we samen of de huid geschikt is voor permanente make-up.

We vinden het bij onze praktijk erg belangrijk om een eerlijk advies te geven over het te verwachten resultaat. Soms is de huid niet geschikt voor de 3D-techniek. Bijvoorbeeld als de huid erg dun is, u eczeem, of andere huidproblemen hebt.

Allereerst tekenen we de wenkbrauwen. Dit is het belangrijkste onderdeel en kan soms best wat tijd in beslag nemen. We tekenen namelijk net zo lang door tot u tevreden bent. Een natuurlijk resultaat staat bij ons voorop, vandaar dat we altijd rekening houden met de gezichtscontour, botstructuur en de groeirichting van de eigen wenkbrauw. Pas wanneer u tevreden bent over de vorm, beginnen we met de behandeling.

De reeks naaldjes glijden met behulp van de juiste handtechniek met zachte druk over de huid en zorgen voor een fijne snee. Deze snee is zo fijn als een haartje en het resultaat is praktisch niet te onderscheiden van het natuurlijke haar. De behandeling duurt gemiddeld zo’n anderhalf tot twee uur.

Voor wie is micro blading geschikt?

Micro blading is geschikt voor alle mannen en vrouwen die een gedeelte van de wenkbrauwen missen, weinig tot geen haar hebben of lichte dunnen wenkbrauwen hebben.

Wat zijn de voordelen van micro blading?

  • Niet van echt te onderscheiden;

  • Imperfecties van de wenkbrauwen worden gecorrigeerd;

  • De vorm van de wenkbrauwen worden geoptimaliseerd;

  • Geschikt voor vrouw en man;

  • Gratis en vrijblijvend advies.

Wat kan ik na een micro blading behandeling verwachten?

Voor het beste resultaat raden wij twee behandelingen aan. Na de behandeling kan enige roodheid aanwezig zijn, maar deze zal binnen een uur wegtrekken. Jacqueline Hoornweg zal u tevens optimaal adviseren over de nazorg. Na 4 weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar en kan er indien gewenst een nabehandelingsafspraak worden ingepland. Het resultaat zal gemiddeld een jaar tot anderhalf jaar zichtbaar zijn. Daarna zal het resultaat geleidelijk afnemen.

Wilt u zelf eerst zien hoe het in zijn werk gaat? Bekijk dan de browminent behandeling van Tamara Elbaz op ons YouTube kanaal!

10% korting op vrouwendag. Klik hier voor meer informatie