Scalp pigmentatie

Wat is scalp pigmentatie?

Micro scalp pigmentatie ofwel Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een pigmentatietechniek waarbij ‘haartjes/stippen’ worden getatoeëerd, dit creëert de uitstraling van een geschoren look. MHP kan worden toegepast bij gedeeltelijke- en volledige kaalheid. Het camoufleert kaalheid en littekens en geeft een realistische illusie van echt haar. Scalppigmentatie is de meest effectieve techniek tegen kaalheid en kale plekken op de hoofdhuid.

Hoe gaat scalp pigmentatie in zijn werk?

Scalppigmentie is een behandeling waarbij de specialiste op zeer nauwkeurig wijze met behulp van een Permanente make up apparaat meerdere kleine stoppels op de hoofdhuid nabootst.

De behandeling wekt de illusie van hele korte stoppeltjes, waaraan u eerst zou moeten voelen om het verschil met echt haar te merken. Deze applicatie methode is speciaal ontwikkeld voor het rechtstreeks aanbrengen op de hoofdhuid. Deze behandeling staat bekend als de beste behandelingen voor het voller laten lijken van het haar. Tijdens deze behandeling worden er kleine stipjes getatoeëerd die de illusie van echt haar wekken. De microscalppigmentatie techniek is een absoluut precisiewerk. De behandeling wordt in delen uitgevoerd en zal gemiddeld per behandeling maximaal 3 uur in beslag nemen.

Scalp pigmentatie

Voor wie is scalp pigmentatie geschikt?

De Micro Scalppigmentatie techniek is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Doordat uw eigen natuurlijke haarfollikels en haarkleur nauwkeurig wordt nagebootst, kan de micropigmentatie van de hoofdhuid de dichtheid van dunnere gebieden verbeteren. Deze behandeling is ideaal voor mannen en vrouwen met dunner wordend haar, waarbij de natuurlijke haarlijn is verdwenen en/of kampen met kale plekken op de hoofdhuid.

Wat zijn de voordelen van scalp pigmentatie?

  • Het resultaat is zeer realistisch

  • De beste behandeling voor het voller laten lijken van het haar

  • Direct resultaat

  • Absoluut precisie werk

  • U hoeft niet bang te zijn dat de kaalheid weer zichtbaar wordt door zweten of nat worden van uw hoofdhuid

  • Gratis en vrijblijvend advies

Wat kan ik na scalp pigmentatie verwachten?

Alle roodheid zal binnen een uur wegtrekken. Afhankelijk van de gevoeligheid van de hoofdhuid kan de zwelling na enkele uren nog licht zichtbaar zijn. Het resultaat is vrijwel direct zichtbaar en naar wens kunt u na 4 tot 6 weken weer behandeld worden. Voor optimaal resultaat bij duidelijke kaalheid kunt u uitgaan van 3 tot 5 behandelingen. Het resultaat zal gemiddeld 2 jaar duidelijk zichtbaar. Daarna zal het resultaat geleidelijk afnemen.

10% korting op vrouwendag. Klik hier voor meer informatie