Wat doet een Plasma behandeling?

Tijdens een Plasma behandeling reageert de plasma vlak boven de huid. De bovenste huidlaag wordt daarmee heel gecontroleerd behandeld. Tijdens de behandeling is de verstrakking daardoor direct zichtbaar. Het is dé nieuwste techniek om veilig een behoorlijke verstrakking en huidverbetering te bereiken!
Doet de plasma-behandeling pijn?

De behandeling kan gevoelig zijn, maar is over het algemeen prima te doorstaan.

PRIJZEN
Plasma

Wat is de oorzaak van de goede resultaten van de plasma-behandeling?

De positieve en natuurlijke effecten van de plasmabehandeling hebben twee oorzaken. Het liftende effect komt tot stand omdat de huidvezels direct na de behandeling samentrekken. Daarnaast wordt het effect veroorzaakt door de eigen regeneratie van de huid. In de periode na de behandeling maakt de huid namelijk elastine en collageen aan. Omdat niet in de huid wordt gesneden en er ook niets in gespoten wordt, ziet het liftende effect er zo natuurlijk uit.

Plasma

Voor de plasma pen behandeling

Plasma

Na de plasma pen behandeling

Plasma

Voor de plasma pen striae behandeling

BEFORE & AFTERS PLASMA PEN
Plasma

Na de plasma pen striae behandeling

MEER BEFORE & AFTERS

Hoe veilig is een Plasma behandeling?

Er is veel onderzoek gedaan naar de veiligheid van Plasma. De behandeling blijkt veilig en wordt sinds de laatste 6 jaar in tientallen landen wereldwijd succesvol toegepast door inmiddels meer dan 5000 getrainde specialisten. Ook in Nederland is de Plasma behandeling flink populair doordat het apparaat de opperhuid doet krimpen, is er nauwelijks kans op bloedingen of infecties.

Resultaat Plasma behandeling

Wij zien goede resultaten van de Plasma behandeling. Door de innovatieve werking verdampt de bovenste huidlaag plaatselijk en treedt een krimpeffect van de huid op. Dit zorgt voor een verstrakking en verjonging van de huid. Prima behandelindicaties zijn huidoverschot, een slappe huid, rimpels en lijnen en littekens. Het effect is niet vergelijkbaar met bijvoorbeeld plastische chirurgie (het echt wegsnijden van overtollige huid). Maar een Plasma behandeling kan heel veilig en gecontroleerd de gewenste verbetering behalen.
Het belangrijkste verschil in de kwaliteit van een Plasma behandeling wordt gemaakt door de ervaring van de behandelaar. Hoe optimaal wordt er behandeld? Bij een hoge behandelkwaliteit levert het naast huidverstrakking ook (langdurige) huidverbetering op. De aanmaak van collageen en elastine worden geactiveerd. Dit maakt uw huid sterker en jonger!

Wanneer is het eindresultaat zichtbaar?

Direct na de plasma-behandeling. Meteen nadat de dots zijn gezet, kan de huid rozig of rood zijn. Dit verdwijnt na een paar uur tot maximaal twee dagen. Na de behandeling kan de huid ook licht tot matig opzwellen. Dit houdt drie tot vijf dagen aan. Als gevolg van het plasmastraaltje ontstaan ook heel kleine, oppervlakkige korstjes, die na drie tot vijf dagen verdwijnen.

Plasma

Tijdens het genezingsproces van de plasma pen behandeling

Plasma

Tijdens het genezingsproces van de plasma pen behandeling

Hoe lang blijft het effect van een plasmabehandeling zichtbaar?

Het resultaat blijft een tot twee jaar lang zichtbaar.

Hoeveel behandelingen zijn nodig?

Meestal volstaat slechts één behandeling. Als het huidoverschot echter zeer groot is, zijn soms meer behandelingen nodig om tot een goed resultaat te komen.

Hoeveel plasma-behandelingen mag ik ondergaan?

De plasma-behandeling is veilig. Daarom kunt u deze zo vaak u wilt laten uitvoeren, met een tussentijd van acht tot twaalf weken.

Wat zijn de verschillen tussen de plasmabehandeling en een ooglidcorrectie?

Het effect van een ooglidcorrectie blijft vijf tot tien jaar lang zichtbaar, en dat van een plasmabehandeling een tot twee jaar. Bij een ooglidcorrectie wordt de huid geheel doorgesneden, waardoor veel littekenweefsel ontstaat. Hierdoor is deze operatie niet vaak herhaalbaar. Dit is wel het geval bij een plasmabehandeling.

Zijn alle rimpels geschikt voor een plasma-behandeling?

Bij Rachel Permanent Cosmetics & Waxing worden in principe rimpels in alle zones van het gelaat behandeld. Er bestaan echter verschillende soorten rimpels en niet alle rimpels zijn geschikt voor de plasma-behandeling. U kunt vooraf contact met mij opnemen voor meer informatie.

Tijdens de plasma pen behandeling