Consult borstvergroting

5.0 rating
15 May 2020

Vanmorgen op consult geweest voor een borstvergroting.
Duidelijke uitleg, heel fijn geholpen. Nemen de tijd voor eventuele vragen en uitleg. Daar aan sluitend een afspraak bij de arts. Ook heel fijn dat dit meteen kon. Dhr Grabietz. Hele spontane man, legt goed uit wat hij doet, wat hij gaat doen en wat mogelijk is, of juist wat niet mogelijk is. Je voelt je welkom als je binnen komt. Mooie praktijk, vriendelijk personeel. Ik maak snel een afspraak voor de operatie, ik heb er een heel goed gevoel bij, zo benieuwd naar het eind resultaat! Ik kan niet wachten!

Naomi

EL-TJABO'S GASTRIC SLEEVE

5.0 rating
14 May 2020

25sept 2019 kreeg ik mijn gastric sleeve operatie een jarenlange strijd met me overtollige kilo’s had ik al van jongs af aan een lekkerbek dat was ik een hapje en een drankje hier en daar een snel leven gehad en geleefd tot het uiterste (NERGENS SPIJT) van 🤪🙈💯❤ wel kwam ik tot het besef dat ik maar een kans had in dit leven en dat was goed voor mezelf te gaan zorgen en te moeten strijden na een beter leven voor mij zelf nu bijna 8 maanden later kan ik zeggen dat ik oprecht trots ben op mezelf 31kilo afgevallen van 121kilo na 90kilo (BLOED ZWEET EN TRANEN) het was en is niet altijd even makkelijk maar het was het wel waard het opnieuw moeten leren eten en drinken oude gewoontes zijn verleden tijd mijn band met eten is weg mijn grootste maatje in vreugde en ook in verdriet is daar niet meer best wenen 🙈 maar ik weet dat het goed voor me zal zijn en is ook al is het geestelijk soms best zwaar soms heb ik zo trek in eten in mijn hoofd en wil dan van alles kopen en maken en eten maar me maag zeg dan soms na 5 tot 6 hapjes vies vol el-tjabo 🤪🙃 maar we gaan er komen beter en sterker dan ooit CARPE DIEM (IK KAN NU KAMPEREN IN MIJN OUTFITJE 🙈💯❤ LOVE&LIGHT EL-TJABO ❤OOK MET DANK AAN DIANA GABRIELS & TEAM plastisch fantastisch ❤ wat ben ik als een koning behandeld van a tot z was in de punten top geregeld intake gesprek operatie de nazorg alles was super geen negatieve dingen op aan te merken dus ik el-tjabo zeg tegen iedereen diana Gabriels kliniek gaan 💪💯❤

EL-TJABO

Borstvergroting

5.0 rating
14 May 2020

Geweldig geholpen door dr grabietz
Van cup a naar een e gegaan

Natasja

Botox en fillers

5.0 rating
14 May 2020

Erg tevreden met mijn botox en filler behandelingen. Aardige en professionele medewerkers. Ze luisteren goed naar je wensen en geven goed advies. De behandeling was zo gedaan het resultaat was lang zichtbaar. Loves it!!

Costa

Lipfillers

5.0 rating
5 May 2020

Super tevreden over de behandeling

Miranda

Fijn geholpen, communicatie minder.

4.0 rating
4 May 2020

In maart op consult geweest. Eerst bij de consulente en hierna aansluitend bij de arts. Natuurlijk top dat dit kon, maar mijn aansluitende afspraak bij de arts bleek opeens verdwenen uit de agenda. Er werd voor mij gebeld en ik mocht alsnog door naar de arts, maar heb helaas alsnog zeker anderhalf uur moeten wachten.
Ik ben overigens heel goed geadviseerd, er werd goed uitgelegd wat de risico’s, kosten en de leefregels zijn.
Zowel consulente en arts nemen echt de tijd voor je en geen vraag is te gek.
In eerste instantie had ik mijn operatie 2 maanden na de eerste afspraak ingepland, maar vanwege de corona crisis moet ik al heel vroeg vanuit huis werken. Hierdoor kon ik de operatie naar voren halen. Op vrijdag (3 weken na mijn eerste consult) belde ik en Diana vertelde mij dat er een uitvaller was voor de komende Maandag en zij heeft deze plek direct voor mij geregeld, echt top! .
Maandag 16 maart werd ik geopereerd door dr Grabietz in Amstelveen. Ik ben daar geholpen door onwijs lieve en kundige mensen. Super tevreden!
Achteraf had ik echt onwijs geluk, want 2 dagen later werd de praktijk ook gesloten vanwege corona
Een week na de operatie kreeg ik rare blauwe plekken op mijn rechter borst, toen ik hierover belde moest ik foto’s mailen. Helaas nooit meer reactie op gehad, dit heb ik ook aangegeven bij mijn controle die ik na 2 weken had. Gelukkig was alles goed en bleken de plekken normaal.
Gezien de corona crisis hebben we geen tweede controle afspraak gemaakt. Maar nu de kliniek weer open is ga ik toch maar bellen of ik alsnog op controle moet komen, dit is allemaal erg onduidelijk.
Kortom: advies is top, behandeling top (ben super tevreden met mijn borstvergroting 325CC) maar de communicatie kan echt stukken beter!

Iris Hoorens van den Berg

Borstvergroting

5.0 rating
27 March 2020

ik Heb lang getwijfeld maar uiteindelijk de stap gezet. Het eerste consult was dan natuurlijk ook erg spannend. Maar werd erg gerustgesteld en goed geïnformeerd.
De operatie vond drie weken later al plaats. Operatie is ook heel goed verlopen, de service kon eigenlijk niet beter.
Heb nu vanaf afgelopen feb mijn implantaten 2 jaar en heb totaal geen klachten ervaart en ben er nog altijd even blij mee!
Geopereerd door dokter Jurgens 375 cc

Rilana

Borstvergroting

4.0 rating
26 March 2020

Op 17 januari 2020 heb ik een borstvergroting laten doen door dr. Hupkens. Een erg kundige arts en ik ben zeer tevreden over het resultaat. Eindelijk weer naar mezelf kunnen kijken in de spiegel!
Helaas verliep de communicatie ooit wat minder maar hier kan natuurlijk aan gewerkt worden.
Ik zou Diana Gabriels zeker aanraden!

M-

Borstvergroting

5.0 rating
20 March 2020

Ik was erg angstig om het te laten doen. Eenmaal op consult geweest voelde het goed en ben ik goed geinformeerd.
Voor, tijdens en na de operatie echt super goed geholpen. Ze nemen allemaal ruim de tijd voor je. Ook door de arts waar ik contact mee had iedere dag. Als ik naar de praktijk belde met vragen konden ze deze meteen beantwoorden. Mijn bh kon ik zo omruilen en heb een borstband gratis gekregen. Kortom echt een super goede praktijk waar ik goed geholpen en gehoord werd!

N

Borstvergroting

5.0 rating
17 March 2020

Ik was erg angstig om het te laten doen.
Eenmaal op consult geweest voelde het goed doordat ik juist geinformeerd was rn fijn geholpen.
Ik ben voor, tijdens, en na de operatie echt super goed geholpen. Allemaal nemen ze ryim de tijd voor je. Ook de arts Dr Hupkens waar ik contact mee had na de operatie nam de tijd voor me en voelde ik me gehoord.
Als ik naar de praktijk belde met vragen konden deze gelijk beantwoord worden.
Kortom echt een super goede praktijk waar ik fijn geholpen ben!!

Nadieh

Borstvergroting

4.0 rating
16 March 2020

Vanaf de eerste keer dat ik binnen kwam gelijk goed gevoel bij Diana Gabriels. Ik twijfelde over de maat en kon op extra consult komen. Ook bellen over vragen was nooit een probleem en ben heel netjes geholpen. Uiteindelijk gekozen voor 420cc en ben er super blij mee.
Ik zou iedereen deze kliniek aanraden en zelf ook graag hier terug komen.

G

Top service

5.0 rating
14 March 2020

Ik heb in december een borstvergroting gedaan via praktijk Gabriels bij drs. Grabietz. Ik heb een zeer goede ervaring gehad.
Ik was op gesprek geweest ergens eind november bij Diana zelf (gewoon alle standaard informatie gekregen) en ik kon zoals ik wilde zo snel mogelijk in december terecht in Vlaardingen. Ik keek erg uit naar de operatie want dit stond al zolang op mijn verlanglijstje.
2 weken voor de operatiedatum werd ik gebeld door de behandellocatie in Vlaardingen of ik ‘overmorgen’ al kon komen omdat er een plekje vrij was gekomen. Ik was zo blij! Tuurlijk wilde ik dat.
2 dagen later ging alles erg voorspoedig. Super vriendelijk personeel en goede uitleg nog van te voren, nog even een kort gesprekje gehad met de chirurg of ik het nog steeds echt wilde en of ik nog zeker was van de maat, en daar ging ik.. de operatiekamer in.
3 kwartier later kwam ik pijnloos en stoned uit de narcose (heerlijk!:)). Ik wilde nog een keer haha! De chirurg heeft alles mijn borsten nog even gecheckt en een uurtje later mocht ik naar huis toe.
De eerste paar dagen waren zeker wel pittig maar op tijd je medicijnen innemen en veel geduld hebben is de key to recovery.
2 weken later ben ik rustig opbouwend weer gaan werken. De weken erna werden alleen maar beter en ik heb (vooralsnog) geen klachten, ik zou zo nog een keer gaan! Ik raad de de praktijk vanuit mijn beleving zeker aan!

Milou

armlift

5.0 rating
11 March 2020

Afgelopen 3 maart een armlift ondergaan door Dr,A .Damen in Oisterwijk.Wat een fijne arts ,team en uitleg,ik heb lang getwijfeld of ik het zou laten doen,maar ben nu zo blij met het resultaat.Over een paar maanden kan ik het natuurlijk goed beoordelen maar ik zie nu al duidelijk een groot verschil.Heb totaal geen pijn gehad na de operatie ongelofelijk.Over 2 weken terug naar Diana Gabriels om de hechtingen eruit te laten halen.Dus al met al heel heel erg tevreden.
Ps Lof voor Dr.Damen

Marianne van Mil

Prothese wissel van 210cc naar 425cc

5.0 rating
9 March 2020

Ik ben enorm te vrede over de praktijk! Ik ben goed geadviseerd waarna ik met volle vertrouwen uitkeek naar de operatie!
De operatie was ook geheel naar wens verlopen en dankzij de goede zorgen mocht ik snel naar huis!

Chantal Klaessen

Nieuwe eigenaresse van 500 cc

5.0 rating
9 March 2020

Ik ben geholpen door Dr Hupkens, heb een borstvergroting gehad van 500 CC ben ontzettend goed geholpen, verloop van operatie en daarna helemaal geen klachten of pijn gehad.

S

Natuurlijk mooie lippen

5.0 rating
6 March 2020

Ik wilde graag wat vollere lippen, maar niet te. Dat is het zeker geworden, mooi en natuurlijk geworden. Mensen die mij wekelijks/dagelijks zien en er niets van wisten zeiden iets aan me te zien, maar ze wisten niet wat. Ben er ook echt blij mee! De behandeling zelf werd goed uitgelegd. Vond het persoonlijk wel pijnlijker dan gedacht haha.

Marjolein de Reus

Borstvergroting

5.0 rating
6 March 2020

Het hele proces kon niet beter, ik zou het zo weer doen!
Ik heb mij altijd heel goed op mn gemak gevoeld bij iedereen, er is goed geluisterd naar mijn wensen & ik heb precies de borsten die ik zo graag wilde. Ook de na controles waren heel fijn en informatief & kon ook snel een extra afspraak maken toen ik dat nodig vond.
Ik zou Diana Gabriels iedereen aanraden.

Samantha Crane

Schaamlipcorrectie

5.0 rating
5 March 2020

Na jaren twijfelen uiteindelijk de stap gezet om me te laten opereren en nog geen moment spijt van mijn beslissing. Ik ben enorm goed geholpen door dokter Haartsen. Ondanks dat de eerste dagen na de operatie enorm pijnlijk waren is de genezing erg goed verlopen. Ik werd ook achteraf goed opgevolgd hoe de genezing verliep. Ik mag deze maand op eindcontrole maar ben nu al erg gelukkig met het resultaat. Gedaan met onzeker zijn en mezelf terug op en top vrouw vrouw kunnen voelen zonder schaamte. Ik ben echt heel dankbaar en blij dat ik deze stap heb genomen.

Annelies

Borstvergroting

5.0 rating
5 March 2020

In januari Bortvergroting 500 CC laten doen omdat ik niks meer over had na borstvoeding .
Heel hartelijk ontvangen goede en zeker vriendelijke mensen,was voor de operatie heel bang maar zou het achteraf zo weer doen.
Ik raad iedereen Praktijk aan!
Bedankt lieve mensen mijn onzekerheid is weg!!!

Samantha

Borstvergroting

4.0 rating
3 March 2020

Na lang getwijfeld te hebben, eind januari een borstvergroting laten doen! Op consult goed advies en informatie gekregen, en goed gekeken wat het mooiste bij mijn lichaam past. Geopereerd door dr. Damen, een super rustige man die mij een eerlijk advies heeft gegeven. En mij ook echt gerustgesteld heeft op de operatiekamer. Ik vond het erg spannend. Operatie ging super snel en werd in de Janssen kliniek goed verzorgd. Na 3 uurtjes mocht ik alweer naar huis! Heb de ‘pijn’ wel een beetje onderschat maar met pijnstillers goed te doen. Ik ben super blij met het eindresultaat, had dit veel eerder moeten doen!

M

Prothesewissel

5.0 rating
2 March 2020

Ik ben behandeld door dr Hupkens en hij is echt super goed en ben erg blij met het resultaat. Super goed geholpen en als ik weer iets zou willen laten doen aan mezelf ga ik zeer zeker weer naar praktijk gabriels.

Sylvia

Borstvergroting

1.0 rating
28 February 2020

Ik was erg angstig om het te laten doen. Eenmaal op consult geweest voelde het goed en ben ik goed geinformeerd.
Voor, tijdens en na de operatie echt super goed geholpen. Ze nemen allemaal ruim de tijd voor je. Ook door de arts waar ik contact mee had iedere dag. Als ik naar de praktijk belde met vragen konden ze deze meteen beantwoorden. Mijn bh kon ik zo omruilen en heb een borstband gratis gekregen. Kortom echt een super goede praktijk waar ik goed geholpen en gehoord werd!

Nadieh

Borstvergroting bij dokter Grabietz

5.0 rating
20 February 2020

Na lang getwijfeld te hebben heb ik de stap gezet om een borstvergroting te laten doen. De keuze was gevallen voor praktijk Diana Gabriels. Na uitgebreide consult en gesprek met de arts hebben we een keuze gemaakt. Nu precies een week later ben ik blij met de tot nu toe behaalde resultaat en ben blij dat ik dit gedaan heb.
Ik ben enorm blij en kan praktijk Diana Gabriels en dokter Patrice Grabietz zeker adviseren

S

Zeer tevreden!

5.0 rating
11 February 2020

Ik ben nu 4 maanden geleden geholpen aan een borstvergroting en ik kan niks anders zeggen dan dat het de beste keuze ooit was. Vanaf het eerste consult tot aan de laatste controle verliep alles goed. Ik ben geholpen door Dr Damen en erg tevreden over het resultaat. Natuurlijk is het even pijnlijk net na de operatie maar met de pijnmedicatie die je mee krijgt is het goed te doen. De dag na de operatie ben ik opgebeld met de vraag hoe alles met me gaat en hoe de operatie is verlopen. Je kan met al je vragen bij de praktijk terecht en de dames hebben mij elke keer netjes te woord gestaan. Ik heb verschillende verhalen gehoord over de praktijk maar ik kan er niks negatiefs over zeggen! Zeker een aanrader. Bedankt voor de prettige ervaring.

Desiree

Tepelhofverkleining door dr Damen

4.0 rating
29 January 2020

Dr Damen is een zeer fijne arts, stelde me erg op mijn gemak. Bleef tijdens de operatie ook met met praten ter afleiding. Erg fijn! Aanrader

Linda

Borstvergroting

5.0 rating
24 January 2020

Erg leuk geholpen door Diana Gabriels en mooie borsten gekregen dankzij dr. Damen. Nu bijna 6 weken verder en mijn borsten worden met de dag mooier. Bij iedere kleine twijfel na de operatie heb ik de praktijk gebeld en hebben ze altijd mij goed geholpen. Mijn ervaring is onwijs goed geweest, dr Damen je bent een topper!! Bedankt Diana.

Patrycja

Intens gelukkig met het resultaat

4.0 rating
24 January 2020

Ik heb begin januari een borstlift met prothese gehad door dr. Gabrietz. Ik ben echt enorm gelukkig met het resultaat. Het is super mooi, ziet er heel natuurlijk uit en de pijn is goed te doen. De wonden genezen heel goed. Ik stel de deskundigheid en eerlijkheid van dr Gabrietz zeer op prijs (ook al kan hij wat lomp uit de hoek komen. Kan ik ook wel om lachen) en heb me geen moment onzeker gevoeld over of ik me door hem wilde laten opereren of niet. Hij is duidelijk in wat hij voor je kan en wil doen en dat vind ik erg prettig.
Ik vind dat de kliniek zelf nog wat verbeter punten heeft; de communicatie verloopt niet altijd even netjes (kort, gehaast te woord gestaan worden), de dames achter de balie lijken niet altijd even vriendelijk. Van de 4 keer dat ik langs ben geweest zat er één keer een oprecht aardige dame achter de receptie. Met voelbaar een oprechte, vrolijke houding en gemeende interesse. Ik denk dat dat belangrijk is in de ontvangst van mensen die veelal langs komen met een kwetsbaar probleem/vraag. Een vriendelijke lach en een oprechte vraag kan daarin al veel doen, ook al is het druk.
De consulentes waren erg prettig in het contact en stellen je op je gemak. Wat ik als vervelend heb ervaren is het verschil in visie op het herstelproces van de wonden; bij de eerste controle na een week werd me verteld dat ik de week daarop weer kon komen voor het verwijderen van de hechtingen. Toen ik daar voor kwam werd gezegd dat ze nog lang niet verwijderd konden, pas na 4 weken. Hetgeen wat het daarin voor mij persoonlijk vervelend maakt is dat ik vanuit het noorden naar Barendrecht kwam, voor het op dat moment, enkel en alleen verwijderen van de grote pleisters (wat ik zelf ook had kunnen doen). De communicatie/visie tussen de consulentes lijkt daarin niet helder (waarom moet ik van de één na 2 weken komen en van de ander pas na 4 weken? Ook al genezen mijn wonden heel goed en mooi).
Fijn na bovenstaande situatie was wel dat de consulente mijn vervolgafspraak heeft kunnen verplaatsen maar Almere ipv Barendrecht (anderhalf uur korter rijden). Het was prettig dat daarin werd mee gedacht ook al is het verwijderen van hechtingen op die locaties niet gebruikelijk.
Mijn algehele ervaring is zeer prettig te noemen en ik ben intens gelukkig met het resultaat! Het is ontzettend mooi geworden en precies goed qua grootte en vorm. De communicatie kan beter en zit hem in hele kleine dingen. Dan kan het alleen maar beter worden!

Kim

Nieuw leven na maagband

5.0 rating
24 January 2020

Na lang twijfelen heb ik mezelf laten opereren aan een maagband
Vooraf fijne duidelijke gesprekken met dhr Deperez om mezelf voor te bereiden op de operatie
Op de dag zelf goed ontvangen en door de dokter door de operatie heen gepraat en gerust gesteld.
Na de operatie prima nazorg en de volgende dag gelijk weer contact met dhr Deperez
Omdat ik wat complicaties kreeg dagelijks contact en niets was kliniek Gabriels te veel
Na 3.5 maand was ik al 31 kilo afgevallen en op mijn streefgewicht
Nog veel belangrijker voor mij was dat ik mijn klachten kwijt was waarvoor ik in eerste instantie mij heb laten opereren
Bij alle controle afspraken werd ik duidelijk te woord gestaan en werd voor elk ” probleem ” een oplossing gezocht
De nazorg was van top niveau en niets was te veel voor hun om mij te helpen
Mede daardoor is mijn herstel nog beter gegaan en vloeiend verlopen
De kliniek word vaak in verband gebracht met vrouwen maar ook de mannen worden met uitmuntende zorg en service geholpen
Bedankt voor mijn nieuwe leven 🙂

Chiel

Borstvergroting

5.0 rating
19 January 2020

Vorige week heb ik een borstvergroting gedaan, deze is uitgevoerd door dr. Hupkens. Jarenlang heb ik gewacht omdat ik bang was voor de narcose maar na uitleg van zowel Diana als dr. Hupkens heb ik 100% vertrouwen gekregen dat het goed zou komen. Er hier zit ik nu een week verder met de borsten waar ik altijd van heb gedroomd. Het is een geweldige praktijk met geweldige, deskundige mensen. Ik kan niet meer zeggen dan dank jullie wel en ga vooral zo door!

Noëlla Peters

Borstvergroting

5.0 rating
17 January 2020

Ik heb 1.5 maand geleden een borstvergroting gehad bij Dries Opsomer. Hele aardige vriendelijke arts.
Ondanks ik twijfelde aan de maat kon ik ten alle tijden terugbellen en werd er goed naar mij geluisterd.
Ook namen ze de moeite om onderling te overleggen en mij later terug te bellen. Dit gaf me een gevoel dat ik serieus werd genomen.
Na de operatie bijna tot geen pijn gehad en is alles soepel verlopen!
Ik ben zeer tevreden!

D.M

Traangootbehandeling

5.0 rating
16 January 2020

In januari 2020 heb ik een traangootbehandeling laten doen bij dokter Awat Hassan. Vier jaar geleden heb ik mijn eerste traangootbehandeling gedaan bij een andere kliniek, maar omdat ik daar niet erg tevreden over was ben ik nu naar Diana Gabriels gegaan. Dokter Hassan gaf aan dat de fillers van de vorige behandeling nog gedeeltelijk aanwezig waren en ik minder dan 1ml nodig had. Zij is voorzichtig te werk gedaan en heeft 0,7ml gebruikt. Ik ben blij met het eindresultaat en vind het prettig dat er eerst goed gekeken is naar wat ik nodig had. De volgende keer kom ik zeker terug bij Diana Gabriels en, in mijn geval, dokter Hassan!

Manon

Borstvergroting

5.0 rating
14 January 2020

Na heel lang twijfelen was het vorige week dan eindelijk mijn beurt. De consulente raadde mij tijdens het eerste consult Dr. Gabrietz aan. Wat een fijne en kundige man. Nu al super blij met het resultaat, en het (kleine) litteken wat mooi in mijn borstplooi valt! Iets waar Dr. Gabrietz echt naar streeft. Ook heeft hij de avond van mijn ingreep nog gebeld om te vragen hoe het gaat en de volgende ochtend ben ik nog gebeld door de kliniek met dezelfde vraag, dus wat betreft nazorg tot nu toe ook onwijs tevreden.

C

Lipfillers

4.0 rating
5 January 2020

Als 1e behandeling lipfillers gedaan bij kliniek Gabriels. Ik kreeg 1.3 ml en dat stond perfect! Wel blauw en dik ik her begin maar dit zakte af naar een mooi resultaat. Dit bleef ongeveer 5 maanden zitten. Prikjes voelde je nauwlijks en de vrouwlijke arts was aardig en deed haar werk goed.

Marisha

Borstvergroting

5.0 rating
4 January 2020

Ben zo tevreden! Ben geopereerd.door hupkens en goed geholpen door het personeel! Als ik vragen had kon ik altijd terecht. Het was nooit teveel.

Chanice

Lip fillers

5.0 rating
2 January 2020

Ik ben door dr Awat geholpen, ze is zo een lieve vrouw, ze neemt eerst alles rustig met je door en vraagt wat je wensen zijn. Ze stelt je zeker op je gemak wanneer je wat zenuwachtig bent. De verdoving werkt goed, je voelt wat kleine prikjes maar met de canule krijg je het mooiste resultaat en daar ben ik enorm blij mee en kom zeker weer terug voor de touch up!

Debbie

Gastric bypasd

5.0 rating
31 December 2019

In februari 2017 heb ik bij praktijk Gabriels een maagband laten plaatsen. De operatie en de begeleiding waren erg goed Meneer Chris is de gene die deze operaties en herstel begeleid. Deze man is erg vriendelijk en neemt de tijd voor je als je ergens mee zit ondanks dat de operatie enz erg goed was reageerde mijn lichaam totaal niet goed op de maagband. Ik heb het 2 jaar geprobeerd twee jaar lang alleen maar spugen en alleen maar vla kunnen eten. Ik ben met meneer Chris samen gaan kijken wat er mogelijk was.. de optie was een gaste bypass. In februari 2019 heb ik de stap genomen om dit te laten doen. En onder begeleiding van meneer Chris ben ik naar belgie gegaan. Daar hebben ze eerst de maagband verwijderd en meteen de bypass gedaan. Ik ben zo blij dat ik het heb gedaan. Echt alles heb ik positief ervaren. Zowel de opnamen in het ziekenhuis als de begeleiding daarna. Het is nu 31 december 2019, dus 10 maanden na mijn operatie en bijna 30 kilo lichter echt mensen, mocht je de overweging maken om dezer operatie te laten doen, kan ik allee maar zeggen neem de stap en kies voor praktijk Gabriels. Het verandert heel je leven. Ik ben super blij met het resultaat. Groetjes angelique Brugman

Angelique Brugman

Gastric sleeve

5.0 rating
28 December 2019

Op 23 dec ben ik geholpen aan en gastric sleeve. Vanaf het begin dat ik de keuze gemaakt had veel contact met Chris. Ik kon alles wat ik wilde weten aan hem vragen. Hij was daar ook om mij te begeleiden in het ziekenhuis. Wat allemaal heel fijn en snel verliep. De dagen erna ook iedere dag gebeld. En dat is heel fijn. Ik ben heel tevreden en kan niet wachten op de weegmomenten!

Marise van zomeren

Borstvergroting

5.0 rating
27 December 2019

In augustus 2019 ben geholpen aan een borstvergroting door chirurg Jurgens. Ging van een 70A naar een 70E. Ben hiervoor goed geholpen met adviezen van gabriels en de chirurg. Werdt goed ontvangen bij de kliniek in Amstelveen, was totaal niet zenuwachtig. Erg veel pijn gehad omdat ik erg gespierde borstspieren heb door paardrijden en mijn zware werk. Maar daar hadden ze mij voor gewaarschuwd maar het is het waard!!!
Ben er onwijs blij mee en een top kliniek met top mensen !

Mariska

Fillers 1ml

5.0 rating
25 December 2019

Er wordt goed naar je voorkeuren geluisterd en ze geven super fijn advies aan je!
Ik ben super blij met mijn lippen!

Priya

Heel blij met borstvergroting

5.0 rating
23 December 2019

In mei heb ik een borstvergroting gedaan. Ik ben van een cup 75B naar 75E gegaan, en ik ben er super blij mee!
Het resultaat is heel mooi en natuurlijk. Mensen die niet weten dat ik het heb gedaan, zien niet dat het niet van mijzelf is.

Sophie

Borstvergroting 275 duel plane

5.0 rating
21 December 2019

Ik heb in Augustus advies gekregen van dr. jurgens en Diana Gabriels. Wat een vakmensen, ze luisteren heel goed naar je wensen. Dr Jurgens is ook mijn behandelend chirurg geweest, niks meer dan lof!
Het resultaat is echt prachtig geworden! Heel natuurlijk, past goed bij mijn lichaam.
Super service! Alle medewerkers die er werken helpen je met alle liefde en heb er een hele leuke ervaring ook aan overgehouden !
Onwijs bedankt allemaal! Ik raad iedereen praktijk Gabriels aan. Het heeft mij veel meer zelfvertrouwen gegeven.

Manon

Borstvergroting

5.0 rating
21 December 2019

Na heel veel mooie resultaten van dokter Hupkens gezien te hebben, besloot ik om op consult te gaan. Mijn eerste gesprek was met een super lieve consulente die ik al mijn vragen kon stellen. Vervolgens heb ik twee keer een gesprek gehad met dokter Hupkens en hebben we al mijn wensen besproken. Dokter Hupkens is een perfectionist, luistert goed naar wat je wil en geeft ook eerlijk aan wat de mogelijkheden zijn. Hij kan in eerste instantie hard overkomen maar het is een lieve arts die erg goed is in zijn vak en de beste bedoelingen heeft. Laat je dus niets wijsmaken door anderen die hier niet mee weten om te gaan. Ik voelde me in erg goede handen bij hem omdat ik weet dat hij streeft naar hele goede resultaten.
Verder is de communicatie met Praktijk Gabriels erg goed verlopen. Ik werd goed geïnformeerd en als ik vragen had werd ik altijd vriendelijk te woord gestaan door de medewerkers. Ook de medewerkers bij het MFIV waar ik geopereerd ben, waren super vriendelijk.

U

superblij met m'n nieuwe boobies!

5.0 rating