stories happy customers2019-11-28T13:55:35+00:00

“I was meant to be a GIRL :)”

Gaby: ‘’Ik ben geboren op 11 oktober 2000 in het noorden van Brazilië. Nog voor dat ik kon zelfstandig denken was ik al anders, volgens mijn moeder had ik een andere blik dan de andere jongensbaby’s. Ze zei dat het veel zachter, liever en onschuldiger was. Mijn moeder [...]

“Het voelt heerlijk om mezelf te kunnen zijn”

Ik wil graag iets over mezelf vertellen. Ik was Fabian en ben nu gelukkig Fabianna. Op dit moment ben ik een 20 jaar oude transvrouw. Vorig jaar 23 mei 2018 ben ik een geslachtsverandering ondergaan. Ik ben daar ontzettend blij mee, ook al was het wel allemaal even [...]

DAPHNE .

Ruim vier weken geleden een borstvergroting laten doen door drs. P. Grabietz. 1e consult was bij Joanna ze stelde me gelijk gerust en de tweede afspraak en operatie waren gelijk gepland! Na de operatie erg veel pijn gehad maar dat is het zeker waard. Als je vragen had [...]

A.

Ik heb nu 5 weken geleden mijn borsten laten vergroten in de praktijk te Vlaardingen. Ik heb 325 cc implantaten omdat ik graag grotere borsten wou, maar wel een natuurlijk resultaat. Ik ben heel erg tevreden met het resultaat en met het advies voor de grote. De korsten [...]

DALE SHAKES

“IK BEN ER SUPER BLIJ MEE EN RAAD HET IEDEREEN AAN.” Ik vond mijn eerste consult met Suzanne super relaxed en heb op alle vragen een uitgebreid antwoord gekregen. We hebben daarna foto’s gemaakt en afspraak gemaakt voor tweede consult bij Drs. P. Grabietz. Deze foto heb ik [...]

SORAYA VAN LOON

“IK BEN SUPER BLIJ MET MIJN BORSTVERGROTING.” Ik heb op 24-8-2017 me borsten laten vergroten door dokter Kevin Peters, ik heb 700cc genomen en nu twee weken verder en super blij met me borsten. Ben echt heel erg tevreden met de voor en na behandeling van de kliniek, [...]

KUNG

Op 16-9-2017 heb ik een borstvergroting ondergaan via Praktijk Diana Gabriels. Ik ben super goed geholpen, vriendelijke personeel bij praktijk Diana Gabriels en in het OrfeoKliniek Zoetermeer waar ik geopereerd werd. Ben zeer tevreden over mijn borsten nu! Ik zou het iedereen aanraden die onzeker zijn over hun [...]

NAOMI

“AL VANAF MIJN 16E HAD IK VEEL MOEITE MET MIJN KLEINE BORSTEN MAAR NA MIJN BORSTVERGROTING DOOR DHR. KEVIN PETERS BEN IK SUPER BLIJ! ”  Al sinds ik een jaar of 16 was had ik er altijd al erg veel moeite mee dat ik zulke kleine borsten had. Als [...]

MLSA

“DIANA GABRIELS, RAAD IK ZEKER BIJ IEDEREEN AAN!” 2weken geleden geopereerd door K.peters 375CC en kwam van een a/aa. Goed advies gehad van Diana en K.peters. De operatie is goed verlopen was ook meteen klaar wakker en wilde meteen mijn nieuwe borsten zien! Mijn reactie WAUW!! Ben echt [...]

MANDY HUYNEN

“Hele goeie ervaring bij Praktijk Gabriels” Ik Ben 3 September geopereerd aan mijn borsten door dokter Peters. Hele goede arts! En ook heel erg tevreden met het resultaat! Ik heb Mentor 650cc HP cohesieve gel.

MARJOLEIN

” PRAKTIJK GABRIELS IS EEN ECHTE AANRADER! “ 19 augustus 2017 ben ik geopereerd door Dr. Hupkens. Het team bij Diana Gabriels zijn echt super betrokken bij de behandelingen, dat vond ik heel erg fijn omdat ik heel gespannen was. Na afloop viel het allemaal gelukkig mee, ben [...]

Bel MijTerug
Gratis Advies
Gespreide Betaling