stories happy customers2019-05-02T09:18:47+00:00

September 2019

“I was meant to be a GIRL :)”

Gaby: ‘’Ik ben geboren op 11 oktober 2000 in het noorden van Brazilië. Nog voor dat ik kon zelfstandig denken was ik al anders, volgens mijn moeder had ik een andere blik dan de andere jongensbaby’s. Ze zei dat het veel zachter, liever en onschuldiger was. Mijn moeder [...]

July 2019

June 2019

“Het voelt heerlijk om mezelf te kunnen zijn”

Ik wil graag iets over mezelf vertellen. Ik was Fabian en ben nu gelukkig Fabianna. Op dit moment ben ik een 20 jaar oude transvrouw. Vorig jaar 23 mei 2018 ben ik een geslachtsverandering ondergaan. Ik ben daar ontzettend blij mee, ook al was het wel allemaal even [...]

May 2019

Maakt u zich zorgen?

📰Uit onderzoek van het rijksinstituut voor volksgezondheid en milieu blijkt dat er onvoldoende bewijs is voor een verband tussen implantaten met een ruw oppervlak en een verhoogd risico op een zeldzame vorm van lymfeklierkanker. Toch kunnen er vrouwen benaderd worden door hun plastisch chirurgen om preventief implantaten van het [...]

AANDACHT VOOR BORSTKANKER | Hoe zit dat met mammografie?

Praktijk Gabriels besteedt deze maand extra aandacht aan borstkanker. Oktober is namelijk de internationale maand van borstkanker. In Nederland krijgt u van uw 50e tot uw 75e eens in de twee jaar een oproep voor het bevolkingsonderzoek borstkanker met behulp van mammografie. Een mammografie is een röntgenonderzoek van de [...]

April 2019

TRANSGENDERKOPPEL LOUISA EN ROSANNA GAAN SAMEN AFVALLEN

Op maandag 9 april kwamen transgenderkoppel Louisa en Rosanna bij Diana Gabriels op consult. Samen besluiten ze de strijd aan te gaan tegen de kilo’s. Met een grote glimlach en een cadeautje in haar handen liep Diana de kamer binnen. Lo en Ro hadden de baby meegenomen naar [...]

Wat is Anti Rimpel Okseldry

Wat is Anti rimpel Okseldry? De naam zegt het al. Dit is anti rimpel tegen overmatig zweten. Het doel van een behandeling met Botuline Toxine type A is om verbetering op te laten treden bij overmatig transpireren. Overmatig zweten kan voor veel mensen in het dagelijks leven een probleem [...]

SHALINA AZIZ OVER HAAR OVERGEWICHT

Shalina heeft een mini-gastric bypass ondergaan. Zij had meer dan 18 jaar een gewichtsprobleem. Aankleden of zelfs afwassen was een hele klus voor haar. Hoewel zij niet zolang geleden onder het mes is geweest, is zij nu al 30 kilo afgevallen. Haar leven is hierdoor positief veranderd en [...]

PRISCILLA MOEST AFVALLEN OM SUIKERZIEKTE TE VOORKOMEN

PRISCILLA MOEST AFVALLEN OM SUIKERZIEKTE TE VOORKOMEN Het begon allemaal toen ze in februari 2016 naar de huisarts ging omdat ze het wederom benauwd had en haar hartslag erg hoog was. Na eeen bloedonderzoek, bleek dat haar suikerwaarde te hoog was. Zij moest een poging doen om af [...]

OH OH GENEVIÈVE: ’IK GA VOOR CUPMAAT F’

Geneviève Fox (24) heeft een flinke teleurstelling moeten verwerken. De rondborstige schoonheid, bekend van het televisieprogramma Oh Oh Daar Gaan We Weer!, zou deze zomer naar de Malediven gaan om aan een modellenwedstrijd mee te doen, maar die droom is onlangs uiteen gespat. ’Ik keek er al bijna [...]

NU TWEE WEKEN LATER… | NA DIANA’S FACELIFT

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wat is dit gevoel toch interessant .. Na mijn facelift heb ik mij volledig bloot gegeven in mijn laatste vlog. Waarom? Waarom niet. Sinds mijn facelift voel ik mij comfortabel om uit mijn comfortzone te stappen. Nu, twee weken na mijn behandeling, weet [...]

Gratis Advies