Toen sloeg ik dicht, door hem dacht ik: ”ik ben raar, dit is niet normaal?”

Mijn verhaal begint toen ik 6 was…..
Ik speelde als klein kind altijd met poppen en Barbies, en droeg graag jurkjes en wist het toen eigenlijk al. Ik was een jongen maar voelde mij een meisje.  Op mijn 6de verjaardag kwam mijn vader naar me toe en zei dat ik een kleine k*nker homo was, omdat ik met poppen speelde.
Toen sloeg ik dicht, door hem dacht ik: ”ik ben raar, dit is niet normaal?”  Omdat ik vrouwelijk was ben mishandeld en gepest geweest.  Me vader gooide mij tegen de bank en sloeg me. Hij bedreigde me zelfs. Die tijd is nu gelukkig voorbij.

Op de basisschool werd ik ook gepest door iedereen, hierdoor ben ik zelfs van school gewisseld.  Ik heb mijn transgender gevoelens 13 jaar geheim gehouden, 13 jaar mijn gevoelens onderdrukt, ik was die 13 jaar ook depressief.  Dit is een hel geweest… ik heb in die tijd ook een aantal zelfmoord pogingen gedaan.

Toen kwam Jessie Maya op YouTube! Zij heeft mijn ogen geopend, door haar durfde ik mijzelf te zijn en er voor uit te komen.  Zij is voor mij een voorbeeld.
Ikben nu 6 maanden out en ben eindelijk gelukkig met hoe ik nu ben.   Af en toe accepteren andere mensen het niet, of ze roepen mij na of schelden me uit.
Maar ik ben wie ik wil zijn, ik doe nu wat ik wil en wat mij gelukkig maakt! Mensen die mij niet steunen heb ik niet nodig in mijn leven.
Ik heb mijn vrienden en familie die me steunen en daar gaat  het om. Mensen haten omdat ze zelf niet gelukkig zijn..
Als ik mijn hormonen en operatie krijg, dan matcht de buitenkant met de binnenkant. Hierop kan ik bijna niet wachten.

En mensen, ook al word je gepest of is er iets aan de hand. Blijf positief denken want er komen betere tijden aan!
En wees wie jij wilt zijn en heb schijt aan wat anderen hiervan vinden.  Ik moet binnenkort weer naar school en vind dat doodeng, maar ik weet dat er altijd mensen voor mij klaar staan, die mij steunen en beschermen.
Dit was mijn verhaal,
Groetjes Jessie x