Vrouwendag

Verwen uzelf en uw vriendinnen met een dagje bij Diana Gabriels! Heerlijk ontspannen met een kopje koffie op ons kleurrijke balkon terwijl u wacht op uw behandeling bij een van onze specialisten.
Bij Praktijk Gabriels staan de woensdagen in het teken van alle vrouwen! Heeft u behoefte uzelf mooier te maken? Elke week een leuke actie, korting op uw injectable behandeling of tatoeage verwijdering, gratis advies van uw favoriete consultant en niet te vergeten, iets lekkers te drinken en snacken in de wachtruimte. Daarnaast kunt u op vrouwendag ook terecht voor advies over cosmetische gynaecologie, plastische chirurgie en overgewicht.

Aanwezig op de vrouwendag;

Drs. Joke Haartsen, cosmetische gynaecoloog

Aanwezig van 10.00 tot 20.00u. voor het geven van gratis advies. U kunt onder andere terecht voor: Femilift, schaamlipcorrectie, vaginavernauwing, urineverlies en clitoriskapcorrectie. Kijk ook op ons YouTube-kanaal voor de operaties.

Buiten dat Joke een topper is, is zij een geweldige vakvrouw. Joke is heel toegankelijk waardoor vrouwen zich erg op hun gemak voelen. Het blijft niet alleen bij de vraag naar een schaamlipcorrectie. Vrouwen kampen bijvoorbeeld ook met urineverlies na een bevalling.

Voor veel jonge vrouwen geeft het enorm veel ongemak als zij last hebben van urineverlies door te lachen, niezen of hoesten. Daarom is Joke een belangrijk onderdeel van mijn praktijk geworden. Ik wilde namelijk de drempel weghalen. Het is geen taboe om iets aan je onderkantje te doen. Joke werkt inmiddels vier jaar voor Praktijk Gabriels en heeft ook meegewerkt aan het programma Plastisch Fantastisch,” Diana.

Drs. Patrice Grabietz, plastisch chirurg

Aanwezig van 10.00 tot 20.00u. voor het geven van gratis advies. U kunt onder andere terecht voor borstvergroting, borstlift, buikwandcorrectie en bilvergroting. 

Dokter Patrice Grabietz werkt al vijf jaar voor Praktijk Gabriels. In die tijd heeft bij als plastisch chirurg ook verdiept en verbeterd tot een geweldige operateur van buikwandcorrecties en bilvergrotingen. Zo is hij te zien in het programma Plastisch Fantastisch.

Ik ben ervan overtuigd dat hij de beste chirurg is in buikwandcorrecties en bilvergrotingen. In het programma Plastisch Fantastisch voert bij een buikwandcorrectie uit bij Carmen Morel. Het litteken was na twee weken praktisch niet zichtbaar. Dit heeft te maken met zijn speciale ‘hecht-techniek’. Ook de bilvergrotingen zijn bij hem succesvol. Naar grote tevredenheid van de klant. De nieuwste implantaten waar hij mee werkt zijn de Biconvex implantaten. De zogenaamde dubbelronde protheses, waarbij de bil aan de bovenkant, zijkant en onderkant rond is. Dit maakt het draaien van de implantaat niet mogelijk.”

Diana Gabriels, consultant

Aanwezig van 11.00 tot 20.00u. “Moet namelijk eerst sporten!”. Geeft advies over plastische chirurgie, overgewicht, cosmetische gynaecologie en FFS.

Ik heb me altijd al voorgenomen om alles uit het leven te halen wat erin zit. Ik heb altijd gehoopt om ooit een televisieserie te maken. Waarom? Gewoon om dat ik het leuk vind! Die droom is uitgekomen. Het programma heet Plastisch Fantastisch en wordt uitgezonden op woensdagavond om 20.30u. op Net5. Heel erg leuk om te doen, maar wat ik mij tegelijkertijd heb voorgenomen is om nooit mijn praktijk los te laten. Dus geef ik lekker met mijn voeten op de grond gewoon nog consulten.

Door de combinatie van het geven van goed advies en uitstekende artsen, is mijn praktijk gegroeid tot wat het nu is. Dit heeft het programma Plastisch Fantastisch mogelijk gemaakt. En ik zeg altijd wat goed is, moet je laten. Dus, geef ik gewoon heerlijk advies! Zo’n dag als de woensdag voelt voor mij keutelen en heeft voor mij persoonlijk niets met werk te maken.

Ondernemerschap is een onderdeel van mijn bestaan. Moederschap staat vooraan. Zo heb ik vol trots met mijn zoon Ian een clip opgenomen: ‘vallen en opstaan‘. Beide van mijn kinderen zijn werkzaam in mijn bedrijf. Joanna geeft consulten en is kwaliteitsfunctionaris. Ian is personal trainer en heeft altijd gezegd dat hij nooit in mijn bedrijf zou werken Toch wordt hij momenteel ingewerkt in de praktijk. Het leven heeft dus soms bijzondere wendingen.

Drs. Oran Ayubi, injectables arts

Aanwezig van 10.00 tot 20.00u. Gespecialiseerd in de traangootbehandeling, neuscorrectie dmv fillers.

Drs O. Ayubi is een BIG-geregistreerd arts, gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botuline-toxine en fillers. Drs. Oran Ayubi is elke woensdag en vrijdag bij Praktijk Gabriels aanwezig. Oran werkt het liefst met producten van Merz Aesthetics.

Deze producten zijn al ruim tien jaar op de markt en FDA-approved. Daardoor zijn ze medisch verantwoord en veilig. Oran is gespecialiseerd in het verwijderen van de traangoot, lipcorrectie maar ook het corrigeren van de neus door middel van fillers. Het laatste is een van haar favoriete behandelingen.

Oran bekijkt het gezicht door naar de aantrekkingskracht te kijken van een vrouwelijk driehoekige gelaat. Voor de mannelijke kaaklijn daarentegen, gebruikt zij het liefste Radiesse.

injectables package 1
injectables package 2
injectables package 3

Sabina Diepstraten, consultant

Aanwezig van 08.00 tot 20.00u. Gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages, Plasma pen behandelingen en geeft advies en begeleiding bij overgewicht.
Sabina is een toegewijde en enthousiaste medewerker. Bij Sabina staat kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop. En heeft zij altijd een glimlach op haar gezicht. Sabina is niet alleen elke woensdag aanwezig, maar werkt ook op dinsdag, vrijdag en zondag.

Ian Verweijen, personal trainer

www.gym1961.nl. Geeft alleen 1 op 1 training. Begeleidt mensen die aan hun conditie willen werken en patiënten die een maagverkleining hebben ondergaan. Intake is gratis. U kunt online een afspraak maken. Lessen kosten €15,- per uur. Enjoy being fit.
Tegen alle verwachtingen in wordt Ian momenteel ingewerkt in de praktijk. Succes is in deze wereld heel belangrijk. Succes is relatief en voor elk mens anders. Ik vind het top dat beide kinderen uit eigen initiatief betrokken zijn in mijn bedrijf. Dat is voor mij succes. Ik ben trots! Diana.

Leyla Ramzi, doktersassistente.

Leyla doet de nacontroles van drs. Joke Haartsen en plastische ingrepen. Daarnaast verwijdert zij tatoeages en voert zij Plasma pen behandelingen uit.
Leyla is sinds 1 oktober 2019 werkzaam bij Praktijk Gabriels. Zij heeft ruime ervaring op het gebied van wondverzorging. Daarnaast heeft zij zich gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages en Plasma pen behandelingen. Leyla werkt op maandag, woensdag, donderdag en zaterdag.